VIDEO! Imagini demne de National Geographic din Romania! O familie de gaste isi apara puii de o vulpe care ii ataca si vrea sa-i manance! Milioane de oameni s-au uitat cu sufletul la gura

Publicat: 29 Oct. 2018, 12:16 News 3

Rareori ai ocazia sa vezi un asemenea atac si un asemenea deznodamant al lucrurilor in natura, mai ales la noi in tara.

Imagini de National Geographic! O familie de gaste isi apara puii de o vulpe. Viralul zilei de astazi este un filmulet despre legile naturii si despre cum uneori chiar si cei mai slabi au noroc si nu sfarsesc prost.

Un barbat aflat pe camp intr-o zona rurala din Romania surprinde cu telefonul o scena demna de National Geographic. Un vulpoi da tarcoale si ataca feroce o familie de gaste care isi apara din rasputeri cei 3 puiti foarte mici cu care erau pe lac. Vulpoiul extrem de infometat nu se lasa si intra in apa peste gaste, timp in care gascanul se repede amenintator spre el gata sa-l infrunte ca de la barbat la barbat. Desi intr-o lupta corp la corp vulpea ar fi putut devora lejer chiar si gascanul se pare ca de data asta tactica intimidarii a functionat.

Ca sa opreasca atacul vulpii gascanul isi infoia pieptul in cel mai impunator mod posibil si isi desfacea larg aripile in fata vulpii blocand astfel raza ei vizuala. Pe langa asta un sâsâit foarte puternic. In spatele gascanului gasca avea si ea o pozitie a corpului extrem de protectiva fata de puii ei foarte mici. Dupa cateva incercari esuate vulpoiul s-a vazut nevoit sa cedeze lupta si sa caute mai departe altceva de mancare.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Oct. 2018, 12:16 News 3
Pe aceeași temă