VIDEO! Vremea foarte calda din weekend a adus din nou oamenii la mare! Cateva femei chiar si-au facut de cap in apa marii in prag de Noiembrie!

Publicat: 29 oct. 2018, 11:45 Autor: D. C. Life

Sa mai zica vreunul ca nu se simt si in Romania efectele incalzirii globale, daca in luna Noiembrie o sa avem temperaturi de peste 26 de grade.

Vremea foarte calda din weekend a adus din nou oamenii la mare! In weekend s-au inregistrat temperaturi de pana la 25 de grade, iar asta le-a dat multora ocazia sa profite de probabil ultimele zile calduroase din acest an.

Imaginile surprinse pe o plaja din Constanta arata oameni care stau la soare in costum de baie si chiar 4 femei in costume de baie care si-au facut curaj si au intrat in apa marii. Desi afara temperatura era una destul de ridicata pentru aceasta perioada iar vantul nu adia aproape deloc, trebuie stiut faptul ca femeile si-au facut curaj sa intre in apa a carei temperatura nu depasea 15 grade. Vestile bune pentru noi continua din partea meteorologilor si din cate se pare vor mai urma astfel de weekenduri.

Meteorologii spun că temperaturile vor continua să crească în perioada următoare şi vor ajunge la 26-27 de grade Celsius în zonele deluroase şi de câmpie. Norii aducători de ploaie vor fi destul de rari până marţi seara. Apoi se vor extinde în jumătatea vestică a ţării unde vor lăsa averse şi descărcări electrice. Prin urmare, în Banat, Crişana şi Maramureş se pot aduna cantităţi mai importante de apă.

Anormal de caldă va deveni şi atmosfera din Bucureşti. Temperaturile vor creşte rapid de la cel puţin 4 grade în zori, până la 23-24 de grade Celsius după orele prânzului. Vor predomina momentele însorite, iar vântul va adia uşor.

Vremea foarte calda din weekend a adus din nou oamenii la mare!

 

Publicat: 29 oct. 2018, 11:45 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă