Mădălin Ionescu face o previziune total neașteptată despre intențiile liderului de la Kremlin: ”Șansele ca Putin să atace România sunt…”

Publicat: 28 feb. 2022, 19:21 Autor: Dora Bazavan Vedete

Din postura sa de istoric, Mădălin Ionescu, fostul prezentator TV și soțul Cristinei Șișcanu, are opinia sa cu privire la ceea ce se întâmplă acum între Rusia și Ucraina. De altfel, Cristina Șișcanu a declarat pentru CIAO.RO faptul că soțul ei a intuit conflictul dintre cele două țări.

Cei doi au plecat la Viena, într-o scurtă vacanță și chiar și de acolo, Mădălin Ionescu a avut mai multe intervenții pe InstaStory, mai precis o sesiune de întrebări și răspunsuri cu urmăritorii săi, cărora le-a răspuns tuturor curiozităților legate de război și dacă este sau nu cazul să ne îngrijorăm în cazul în care România va fi și ea vizată!

Întrebat pe Instagram ce părere are despre știrile difuzate de mass-media în aceste zile de când a început războiul, dacă acestea  sunt  sau nu adevărate, Mădălin Ionescu le-a răspuns fanilor săi.

Război teribil al informațiilor! În jur de 50% din imagini sunt profund marcate „ideologic”, prelucrate, modificate, adaptate intențiilor și intereselor taberei care le produce sau le furnizează. Multe știri false. Există și un război al serviciilor secrete, în care presa e folosită la maxim”, a spus Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu: ”Putin este capabil de orice!”

Cât despre Putin și dacă acesta va “lovi” sau nu România, vedeta a continuat!

Putin e capabil de orice, mai ales în acest moment, în care toată lumea e împotriva lui. Știe că s-a izolat, știe că mulți prieteni l-au trădat… Asta e o poveste pe care o voi dezvolta altădată.

Șansele să atace România sunt foarte mici însă. Ar fi aproape irațional, deși nu că m-a dezamăgit dar m-a surprins. Mai ales prin retorică asta desprinsă parcă din Al Doilea Război Mondial. Nu vreau să sune cinic, dar știam că cel puțin până luni când ne întoarcem în România, șansele să intre la noi sunt oricum foarte mici. Vor exista incidente între noi, voi vorbi despre asta.

Șansele sunt sub 15%. Vreau totuși să vă spun că vor exista incidente. Adică cel puțin eu asta cred. Între noi și ruși, mai ales pe  platoul Mării Negre, pe apă.  Și probabil că ei vor încerca să provoace dezordine, ca să nu spun altfel, în Republica Moldova. Ceea ce s-ar putea să ne antreneze într-o serie de provocări masive. Pentru mine asta este principala teamă!”, a mai spus Mădălin Ionescu. Ce părere are acesta despre Vladimir Putin și cum îl caracterizează?

Mădălin Ionescu, despre un conflict pe teritoriul Republicii Moldova: ”Pentru mine este principala teamă”

Putin, însă, să știți că nu e de capul lui. Dacă din perspectiva încăpățânării seamănă cu neamțul care a declanșat Al Doilea Război Mondial, nu va putea folosi arsenalul ăsta nuclear de care se teme toată lumea pentru că înainte să arunce prima bombă ai lui îl vor lichida! Nu ai cum să nu fii îngrijorat în astfel de momente dar pot să spun că eu sunt un tip care se mobilizează exemplar în astfel de situații, mă simt mai inconfortabil atunci când sunt  bolnav. Adică nu-mi place situația aia și nu agreez deloc starea de boală.

Putin este ca un lup înfometat în aceste momente și e atacat din toate părțile și  e capabil să muște tragic, dramatic, dement. Nu cred însă că va intra în România așa cum s-a întâmplat în Ucraina, v-a încerca să ne provoace în Republica Moldova, astfel încât noi să facem o serie de gesturi grave din perspectiva lui ca să aibă pretext să poată declanșa o serie de operațiuni împotriva noastră…Personal vă spun că șansele sunt însă destul de mici, el și așa în acest moment conștientizează cât de nasoală  este situația  lui și este foarte gravă”, a ținut să precizeze, în cunoștință de cauza, Mădălin Ionescu.

“Crezi că Putin va fi împușcat?”, l-au întrebat pe Mădălin Ionescu internauții! “Doar dacă va încerca să lanseze infernul nuclear!”, a mai răspuns acesta.

 “Sunt tot felul de influencerițe care se umezesc numai când îl văd…”

Vedeta TV a vorbit pe Instagramul sau chiar și despre Volodîmîr Zelenski, președintele în funcție al Ucrainei, pe care îl numește inteligent și abil.

Zelenski își face datoria cu brio! Este un tip foarte inteligent, foarte abil, are în spate un aparat de stat puternic și o susținere internațională care sigur îl mobilizează foarte bine și are conexiuni extrem de puternice. Însă în ceea ce îl privește, pot să spun că a fost susținut de un grup oligarhic, nestrăin de zona asta de corupție, e un personaj care  nu agreează deloc comunitatea română sau minoritatea română din Ucraina.

Are un marketing extrem de bun în acest moment, și i se trimit tot felul de inimioare din România, din toată lumea, sunt tot felul de influencerițe care se umezesc numai când îl văd însă să nu uitați că îl doare în…de români!”, a mai completat Mădălin Ionescu căruia îi este teamă ca următoarea țintă a lui Puțin să nu fie Republica Moldova.

 

 

 

Publicat: 28 feb. 2022, 19:21 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×