Împăcare răsunătoare la Insula Iubirii! Hannelore și Bogdan și-au mai dat o șansă

Publicat: 12 feb. 2020, 07:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

O nouă împăcare incredibilă printre concurenții de la Insula Iubirii. De la un an de la divorț, Hannelore și Bogdan și-au mai dat o șansă.

Au mers la Insula Iubirii cu un scop: să vadă dacă trec cu brio testul iubirii și dacă își pot continua relația și după apariția în emisiune. Căile Domnului fiind încurcate, Hannelore și Bogdan nu au mai rămas împreună, după ce s-a terminat sezonul. De dragul celorlalți, au făcut nunta, apoi au divorțat. La un an de la divorț, cei doi s-au împăcat și chiar s-au mutat împreună, din nou. Pare-se că și-au mai dat o șansă după cele întâmplate.

„Hanne și Bogdan s-au împăcat. Mai mult, cei doi locuiesc împreună și sunt foarte, foarte fericiți. Au dat uitării trecutul și au luat-o de la capăt. Noi suntem foarte mulțumiți și eram siguri că, la un moment dat, se va întâmpla acest lucru. De Crăciun și Revelion au fost împreună, au petrecut alături de cei mai buni prieteni.

Mai mult, și pe instastory postează diverse lucruri comune: fie Bogdan postează ceva de acasă de la Hannelore, fie Hanne postează ceva legat de Bogdan. Știți cum e, atunci când e iubire, nimic nu poate schimba acest lucru”, au declarat sursele pentru Cancan.

Publicat: 12 feb. 2020, 07:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă