Hannelore de la „Insula iubirii”, la plaja. Cum arata cu silicoane

Publicat: 14 Aug. 2019, 12:10 Vedete

Hannelore, una dintre cele mai controversate concurente din editia trecuta a show-ului "Insula Iubirii", a scapat de complexul sanilor si si-a pus silicoane.

Hannelore Insula Iubirii silicoane. Hannelore care s-a indragostit in Thailanda de ispita Andy si-a expus noile achizitii la plaja. Iar pozele in costum de baie au atras aprecierile fanilor sai de pe Instagram.

hannelore insula iubirii silicoane

Hannelore Insula Iubirii silicoane

Participarea la Insula Iubirii a facut schimbari majore si in viasa lui Hannelore, blonda care a starnit numeroase controverse in emisiune, din cauza idilei cu ispita Andy.  Situatie ce a dus la desparţierea de Bogdan, barbatul cu care fixase data nuntii. In ciuda tuturor neintelegerilor din emisiune, cei doi s-au casatorit, in cele din urma, dar au divortat cateva luni mai tarziu.

Singura si tanara, Hannelore a decis sa fie si nelinistita si posteaza des pe Instagram fotografii din cluburi sau vacante exotice alaturi de prietene.

Recent a decis sa-si imbunatateasca si aspectul fizic si sa închida gura celor care o ironizau mereu pentru sanii mici. Si-a pus silicoane si pozele in costum de baie, postate pe internet, au primit mii de aprecieri din partea fanilor.

„Eşti atât de faină, au ce regreta unii!”. „Eşti prea mişto pentru Andy!”. „Erai frumoasă şi fără silicoane!”, au comentat fanii sai.

Cu ce se ocupa Hannelore

Hannelore s-a schimbat foarte mult după terminarea concursului şi, mai ales, după ce a divorțat. Blonda are mai mult ca niciodată grijă de ea, așa că a prins curaj și a apelat inclusiv la un chirurg estetician pentru a îmbunătăți aspectul bustului.

În plus, dansurile pe care le face alături de elevele sale o ajută să aibă un trup de invidiat, pe care şi-l expune cu mare încredere de fiecare dată când are ocazia.

Divorțul dintre Hannelore și Bogdan a fost unul așteptat de unii, pentru alții a venit ca o surpriză, însă în mod cert curioșii care au urmărit emisiunea s-au întrebat dacă nu cumva în spatele despărțirii celor doi ar sta chiar Andi, ispita care i-a picat cu tronc concurentei.

„În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorțul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o șansă pentru a salva relația noastră. Înainte de căsătorie am discutat mult și am ajuns la o concluzie că dacă peste n ani vom reveni la aceleași discuții ca în trecut, atunci ne vom strânge mâna și ne vom despărți. Pe neașteptate pentru mine, acest lucru a venit mult mai devreme. Sunt aproape trei luni de zile de când am hotărât să încheiem relația. Și cred că fiecare dintre noi avem dreptul să cunoaștem noi persoane alături de care putem fi fericiți, iar cele mai frumoase momente vin atunci când nu te aștepți”,a declarat, în trecut, Bogdan.

Publicat: 14 Aug. 2019, 12:10 Vedete
Pe aceeași temă