Ce s-a gasit in gropile betonate din curtea lui Dinca! Avocatul Luizei Melencu a spus tot: „Sunt socat”

Publicat: 14 Aug. 2019, 09:52 Ciao.ro

Anchetatorii s-au intors in curtea lui Gheorghe Dinca, acolo unde au intrat in actiune, asa cum s-a cerut din primele zile de cand a explodat cazul Caracal.

Avocatul Luizei Melencu despre gropile betonate. Procurorii DIICOT se asteptau sa gaseasca în gropile betonate alte probe care ar putea oferi noi elemente importante in dosarul criminalului in serie care a ingrozit Romania.

avocat luiza melencu

Avocatul Luizei Melencu despre gropile betonate

Este posibil ca Gheorghe Dinca sa nu le fi omorat doar pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, singurele crime pe care le-a recunoscut pana in acest moment. La cateva zile dupa disparitia Alexandrei, s-a spus ca Dinca ar avea in curtea sa un adevarat cimitir si ca anchetatorii ar putea gasi oase de la mai multe fete care au ajuns în casa mortii.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune ca, dupa primele sapaturi, nu s-a gasit nimic controversat in curtea lui Dinca.

„Sunt şocat! Nu sunt gunoaie, e o groapa de gunoi. Zeci, sute de metri şi pe adâncimi de 4-5 metri. Nu au ajuns undeva să dea de pământ. Au săpat patru-cinci metri, cred că o să dea de apă şi de pământ nu.

Deşeurile le iau şi le sortează pe fiecare în parte şi pe ce cred că au un interes, vor lua la expertiză. Sunt şocat! (…) Nu ştiu cine ar putea să-i ajute să caute acolo. A fost întrebat, dar nu dă explicaţii prea mult. Are o antenă foarte mare, imensă, ancorată. Am aflat că e o chestie pe care stau porumbeii. Atât am vrut să aflu şi am aflat. E o chestiune înaltă, zici că e un centru de telecomunicaţii acolo”, a declarat Pop la România TV.

Publicat: 14 Aug. 2019, 09:52 Ciao.ro
Pe aceeași temă