Polițist din Mamaia, plasat sub control judiciar, după ce a agresat un avocat

Publicat: 06 Sep. 2019, 16:08 Life
Polițist din Mamaia, plasat sub control judiciar, după ce a agresat un avocat

Polițistul este acuzat de ultraj judiciar și purtare abuzivă, după ce a agresat un avocat.

Polițist din Mamaia, plasat sub control judiciar. Potrivit procurorilor, măsura s-a impus având în vedere inclinația spre comportament violent a polițistului.

Potrivit unui comunicat la Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, procurorii au dispus, vineri, plasarea sub control judiciar a unui angajat al Poliției Stațiunii Mamaia pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj judiciar și purtare abuzivă.

Polițist din Mamaia, plasat sub control judiciar

Politistii au gasit-o dupa multe cautari

Procurorii susțin că polițistul a agresat un avocat. „În fapt, s-a reținut că în data de 29 august 2019, fiind în exercițiul atribuțiunilor de serviciu, inculpatul a agresat pe avocatul G.A. din Baroul Constanța, acesta aflându-se la rândul său într-o cauză, în calitate de membru al baroului”, se arată în comunicat.

Potrivit acestuia, la stabilirea măsurii s-a ținut cont și de antecedentele polițistului.

„S-a luat în calcul situația stării de fapt, antecedentele disciplinare ale polițistului au demonstrat înclinația polițistului spre comportamentul violent, fapt certificat de psihologul din cadrul IPJ Constanța, în raportul de evidență psihologică din anul 2018”, se mai arată în comunicatul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Publicat: 06 Sep. 2019, 16:08 Life
Pe aceeași temă