Hannelore si Bogdan s-au impacat! Fostii concurenti de la „Insula Iubirii” au plecat impreuna in vacanta!

Publicat: 06 Jun. 2019, 21:29 Vedete

Cei doi concurenti de la "Insula Iubirii" au decis sa isi mai dea o sansa. Se pare ca s-au impacat si incearca sa fie mai intelegatori in relatia de cuplu.

Hannelore si Bogdan s-au impacat, la aproape un an de zile de cand au luat decizia divortului si au semnat actele oficiale de separare. Nu pot sa isi traiasca viata departe unul de celalat si aceasta dovada de iubire a fost chiar confirmata. Ei au plecat si in vacanta impreuna.

E un semn ca se impaca foarte bine si si-au iertat „pacatele” amoroase din trecut. Concurentii care au participat la „Insula Iubirii” au plecat impreuna in concediu, in Dublin, in Irlanda. Au fost alaturi de mai multi prieteni ai lor. Nu s-au sfiit sa le arate si amicilor virtuali cat de bine se inteleg. Hannelore a pierdut sarcina

Hannelore si Bogdan s-au impacat, la un an de la divort!

Hannelore si Bogdan s-au impacat

Hannelore si Bogdan au postat in acest sens si cateva poze din vacanta, pe retelele sociale. Cu mai bine de un an de zile in urma, ei au plecat in Thailanda si cand s-au intors in Romania, au facut si nunta. Lucrurile nu au fost sa fie, pe atunci, iar casnicia lor s-a destramat rapid. Ei au dorit ca fiecare sa isi vada de drumul sau, in viata.

In perioada care a trecut de atunci, concurentii din emisiunea de la Antena 1 au avut timp sa se gandeasca mai bine la relatia lor. Cu toate ca au divortat, Hannelore si Bogdan s-au impacat, spre bucuria fanilor.  Hannelore a povestit recent ca ea si Bogdan au ramas in relatii foarte bune, desi nu mai formau un cuplu. Pe cei doi ii leaga un grup numeros de prieteni, pe care ii au in comun.

„E si normal sa ramanem in relatii bune, nu crezi? Adica am stat aproape opt ani de zile impreuna. Traim in acelasi oras, cum ar fi sa nu ne salutam? Nu mai comunicam ca inainte, dar vobim. Deocamdata nu, dar nu se stie ce ne rezeva viata. Nu se stie niciodata. Deocamdata nu se pune problema de nici o posibila impacare, pur si simplu suntem intr-o relatie foarte buna. Da, ne-am intalnit, si nu ne-am intalnit singuri. Ne-am intalnit cu mai multi prieteni.

De comun acord a fost si despartirea si cred ca daca ar fi cazul, vreodata, de o posibila impacare, ar fi de comun acord si asta. Eu, despre Bogdan, voi vorbi frumos toata viata mea si toata viata mea voi avea o sensibilitate pentru el. Pentru ca a fost primul barbat din viata mea”, a marturisit Hannelore, pentru Antena Stars.

Publicat: 06 Jun. 2019, 21:29 Vedete
Pe aceeași temă