Cocuta si Bogdan, furiosi pentru criticile aduse comportamentului lor: „Majoritatea oamenilor care comenteaza negativ si urat sunt putin analfabeti”

Publicat: 16 Apr. 2019, 14:23 Vedete

Dupa eliminarea de la "Asia Express", Cocuta si Bogdan au oferit primele declaratii, si sunt de-a dreptul furiosi.

Cocuta si Bogdan sunt iritati si tristi in acelasi timp pentru ca foarte multi oameni i-au criticat de-a lungul competitiei si i-au jignit, iar acest lucru a inceput sa-i afecteze, in special pe Cocuta.

Cei doi au fost invitati in emisiune a”Xtra Night Show”, transmisa de Antena 1, unde au spus tot ce au avut pe suflet, in special faptul ca sunt deranjati de atitudinea telespectatorilor si ca nu au realizat ca nu s-a redat tot ce s-a intamplat in show.

„Eu sunt şocată, eu sunt foarte afectată. Putem accepta ca cineva să nu ne placă, nu trebuie să ne placă toată lumea, poate să nu ne placă nimeni, dar nu putem accepta să fim bălăcăriţi şi înjuraţi ca la uşa cortului. Este inuman!

Problema noastră e cu oamenii de acasă care au scris mesaje urâte, este de-a dreptul şocant. Eu până acum nu m-am lovit de aşa ceva. Noi nu suntem celebrităţi. Oamenii ne-au acuzat că am folosit termenul ăsta, însă a fost un artificiu de care noi ne-am folosit pentru că am văzut că funcţiona” a spus Cocuta, potrivit Adevarul.

„Dacă le spuneai şoferilor că eşti celebritate, automat ei te tratau altfel”, a adăugat şi Bogdan.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Apr. 2019, 14:23 Vedete
Pe aceeași temă