Geanina Ilieș și Kim Kardashian urmează același tratament de înfrumusețare

Publicat: 12 Dec. 2018, 14:47 Vedete

Este una dintre cele mai frumoase femei din mondenul românesc.

După aproape 10 ani de carieră în televiziune, Geanina Ilieș – pentru că despre ea este vorba – a întrat în lumea business-ului. Și, nu vorbim despre orice tip de business, vorbim despre un business în care frumusețea primează. Unul dintre tratamentele de top pe care le-a adus Geanina Ilieș în Clinica ErgoSlim este Oxy Jet Leo de Lux by Nora Bode, tratamentul preferat de Kim Kardashian.

Geanina Ilieș și Kim Kardashian urmează același tratament de înfrumusețare

„În tratamentul cu OXYJet Leo DeLuxe, celulele pielii sunt alimentate cu oxigen pur, concentrat, procedură ce îmbunătățește aspectul pielii, lăsând-o proaspătă și vitalizată. Are un efect vizibil pe o perioadă lungă, iar oxigenul acționează ca un vitalizator.

Prin tratamentul cu OxyJet Leo DeLuxe, ingredienții activi acționează în adâncimea pielii, îmbunătățindu-i producția de colagen și asigurându-i o textură vizibil redefinită”, ne-a declarat în EXCLUSIVITATE Geanina Ilieș.

„Ador să încerc noi produse de beauty și skincare, dar sunt unele la care nu voi renunța. De exemplu, OxyJet Leo DeLuxe este un tratament pe care-l folosesc foarte des. Fie că-l fac înainte de un eveniment pe care-l am, fie că folosesc ca și tratament de întreținere, a devenit o rutină de skincare ”, a declarat Kim Kardashian.

„Urmez acest tratament înainte de evenimente, pentru că rezultatul este vizibil imediat, dar îl folosesc și în rutina mea de întreținere săptămânală. Tenul meu beneficiază de un lifting instant, de un plus de luminozitate și de hidratare intensă. În plus, acest tratament stimulează secreția de colagen și elastină.”, conchide Geanina Ilieș.

Publicat: 12 Dec. 2018, 14:47 Vedete
Pe aceeași temă