Madalin Voicu a divortat si a platit scump decizia! Cati bani i-a luat pictorita cu care a fost insurat

Publicat: 12 Dec. 2018, 12:40 Vedete

Pe 29 decembrie 2017, Madalin Voicu a depus actele de divort la Judecatoria Sectorului 1.

Pentru ca nu se mai intelegea cu soria sa, Madalin Voicu a divortat de Carmen Olteanu. Cei doi au impreuna doi baieti, Stefan, de 9 ani, si Ioan, de 7 ani. Problemele de cuplu nu au putut fi rezolvate asa ca politicianul a decis sa divorteze de sotia lui.

Din nefericire pentru el, sotia nu a fost intelegatoare. Madalin Voicu s-a chinuit in ultimul an prin tribunale. Acesta s-a razboit cu pictorita Carmen Olteanu pe programul de vizitare al copiilor, informeaza click.ro.

Madalin Voicu a divortat de Carmen Olteanu

Madalin a vrut sa petreaca mai mult timp alaturi de cei doi baieti ai sai, iar Carmen a vrut mai multi bani. Decizia judecatorului a fost in favoarea ambilor parinti. Madalin Voicu plateste acum o pensie alimentara de 2.500 de lei pe luna pentru cei doi fii.

”La notar, eu nu am reuşit să mă înţeleg cu mama lor. Pentru că ea a impus, nu s-a înţeles cu mine. Eu fiind un om foarte ocupat, pot lua băieţii doar în anumite zile, ci nu când doreşte ea”, a declarat Mădălin Voicu la cateva saptamani dupa ce a depus actele de divort.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Dec. 2018, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă