Ce face Magdalena Serban dupa gratii, la 1 an de la crima de la metrou. Parintii isi plang fiica, iar criminala se roaga

Publicat: 12 dec. 2018, 11:35 Autor: D. C. Life

In urma cu un an, pe 12 decembrie 2017, Romania era ingrozita de o crima oribila care a avut loc la statia de metrou Dristor.

Ce face Magdalena Serban dupa gratii, la 1 an de la crima de la metrou? Se roaga! Criminala se afla dupa gratii unde isi asteapta sentinta. Inainte sa o omoare pe Alina Ciucu, Magdalena Serban a incercat sa impinga pe sine o alta tanara.

Numele ei este Alexandra Anne Mary Costache si e fosta handbalista. Initial, Magdalena Serban a atacat-o pe tanara in alta statie de metrou. Prima tentativa de omor a avut loc la statia Costin Georgian. Dar nu a reusit sa ii faca nimic, din fericire.

Ce face Magdalena Serban dupa gratii

Apoi agresoarea a pornit spre Dristor unde si-a gasit victima perfecta. Alina Ciucu se afla pe peron si astepta metroul. Intr-o clipa de neatentie, a fost impinsa de Magdalena Serban pe sine. Fata a incercat sa se salveze, dar in zadar.

Trenul a intrat in statie si i-a luat viata Alinei. Imaginile video au fost facute publice si s-au viralizat. Crima a fost odioasa si intreaga tara s-a socat. Opinia publica a cerut cea mai aspra pedeapsa pentru Magdalena Serban, criminala cu probleme mentale.

Magdalena Serban, inchisoare pe viata

Criminala de la metrou a fost condamnata, in prima instanta, la inchisoare pe viata. Timp de o luna si jumatate, a fost expertizata psihiatric la Spitalul Penitenciar Jilava. Specialistii au decis ca are un discernamant scazut.

In prezent, Magdalena Serban se afla in Penitenciarul de Femei Targsor. Acolo isi asteapta sentinta finala, dupa ce a facut apel. Conform libertatea.ro, criminala merge la biserica, deseneaza si urmeaza tratament psihiatric.

Publicat: 12 dec. 2018, 11:35 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă