Magdalena Serban rupe tacerea. De ce a savarsit crima de la metrou

Publicat: 12 Sep. 2018, 17:16 Life

Magdalena Serban, cea care a impins 2 fete la metrou, una dintre ele decedand, s-a hotarat sa vorbeasca in ziua audierii de catre Magistratii Tribunalului Bucuresti.

„În luna decembrie am fost concediată de la Carrefour şi mediul meu de trai s-a redus. În zilele în care s-au întâmplat accidentele am căzut moral, îmi căutam de serviciu.

Am căutat serviciu la chioşcurile de la metrou în ziua aceea. Am avut o ameţeală şi am avut o gândire negativă. Vreau să se ia în considerare boala mea, am fost internată şi în Spania.

În decembrie 2017 m-am simţit foarte rău, pentru că eram nefolositoare. Am avut gânduri negre şi de aceea s-au intamplat aceste accidente. Regret faptele comise. Nu este caracteristic pentre mine.

Am lucrat în comerţ şi mereu am fost în slujba indivizilor, atat în Spania, cât şi în Romania”, a spus Magdalena Şerban.

„Mi-au venit gânduri negre, să o împing pe podeaua dintre staţii. Pe prima fată am văzut-o prima dată cand aştepta metroul. Nu cunosc staţiile de metrou. Am împins-o o dată după care m-a împins şi ea, apoi am împins-o şi eu ca să nu cad pe podea. A opus rezistenţă.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Sep. 2018, 17:16 Life
Pe aceeași temă