Mama din Bistrita, somera dintr-un motiv HALUCINANT! Ce motiv penibil are pentru a nu se duce la munca si a lua ajutor social

Publicat: 31 oct. 2018, 14:56 Autor: Ioana Cioflan Life
Mama din Bistrita, somera dintr-un motiv HALUCINANT! Ce motiv penibil are pentru a nu se duce la munca si a lua ajutor social

Un reportaj Stirile Pro Tv a scos la iveala adevarul crunt despre persoanele care solicita ajutor social de la stat.

Mama din Bistrita, somera dintr-un motiv HALUCINANT! Tanara din localitatea Rodna, Bistrita, sustine ca e apta de munca. Sau nu e? Stati putin ca nici ea nu se poate decide! Dupa ce a intrat in vigoare legea care taie ajutoarele de la stat, mai multi asistati si-au scos certificate de handicap.

Acum toti primesc indemnizatii de boala, nu ajutoare sociale. Pe scurt, au gasit o metoda care le permite sa pacaleasca Statul. Pentru a evita orele de munca in folosul comunitatii in schimbul ajutorului social, oamenii isi scot certificate de handicap. Cu toate ca sunt sanatosi.

Mama din Bistrita, somera dintr-un motiv HALUCINANT!

Mama din Bistrita, somera dintr-un motiv HALUCINANT!Acum sa revenim la mamica din Bistrita care e apta de munca. Dupa spusele ei, singura ei problema este cea mai comuna din Romania. Femeia sta prost cu nervii si copiii ei o enerveaza. Acesta este motivul principal pentru care nu se duce la munca. Am putea spune ca prin asta trec 90% din mamele din Romania?! Da, putem!

Redam mai jos discutia dintre ea si un reporter Pro Tv:

Reporter: „Ce problemă aveți?”
Lenuța Mureșan: „Sunt în perioade cu nervii şi copiii mă mai enervează.”
Reporter: „Şi nu puteţi lucra?”
Lenuța Mureșan: „Fac mâncare, am grijă de ei.”
Reporter: „Sunteţi aptă de muncă?”
Lenuța Mureșan: „Da.”

Urmareste aici imaginile video!

Valentin Grapini, primar Rodna: „Nu putem să înţelegem cum un om normal devine peste noapte un om cu grad de handicap cu probleme psihice.”

Potrivit Institutului Naţional de Statistică, în ţara sunt vacante peste 61.000 de locuri de muncă. Datele Ministerului Muncii arata că, în septembrie, 188.000 de români primeau ajutor social.

Publicat: 31 oct. 2018, 14:56 Autor: Ioana Cioflan Life
Pe aceeași temă