Iulia Albu, acuze grave la adresa lui Carmen Iohannis, cu privire la tinuta de azi a acesteia: „A abuzat de un privilegiu care NU ii apartine”

Publicat: 31 May. 2019, 16:35 Vedete

Astazi a avut loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania, insa nu doar acesta a fost in centrul atentiei.

Iulia Albu, acuze grave la adresa lui Carmen Iohannis. Pentru aceasta ocazie, Prima Doamna a Romaniei a optat pentru o rochie bleu, pana la genunchi iar pentru incaltaminte a ales o pereche de pantofi nude.

Insa Iulia Albu este de parere ca Prima Doamna a gafat, si grav, si vine cu argumente solide.

Iulia Albu, acuze grave la adresa lui Carmen Iohannis

Iulia Albu, acuze grave la adresa lui Carmen Iohannis

„Carmen Iohannis da cu bată în baltă și cu bățul în gard, abuzând de un privilegiu care NU îi aparține! „Le privilège du blanc’ este un privilegiu EXCLUSIV al reginelor sau prințeselor catolice, care, la întâlnirea cu Papa, de-a lungul istoriei, au putut purta rochie albă, dar și-au acoperit întotdeauna părul.

Mantilla (vălul specific adesea confecționat din dantelă) este purtată pe cap la vizitele Suveranului Pontif și poate fi abandonată doar în cazul în care părul este strâns, așa cum s-a întâmplat atunci când Angelina Jolie s-a întâlnit cu papa. De la Melania Trump la Mme Macron sau Amal Clooney niciodată nu a mai fost consemnat un asemenea afront.

Sigur, noi vorbim doar de niște cârpe. Carmen este o femeie frumoasă, iar această ținută ar fi putut-o purta oriunde în altă arte, mai puțin firește, cu această ocazie. Regulă generală de etichetă este aceea de modestie și respect conform normelor catolice.

Sigur, noi nu suntem toți catolici și in niciun caz mai catolici decât Papa, dar, ipotetic și realist vorbind, sunt sigură că de la bugetul de stat s-ar putea găsi fonduri pentru un stilist profesionist pentru Doamna Iohannis” a spus Iulia Albu pentru Viva!.

Publicat: 31 May. 2019, 16:35 Vedete
Pe aceeași temă