Pledoaria cu care Cristi Borcea a incercat sa fie eliberat conditionat: „Am participat la muncă, am fost recompensat.” A platit prejudiciile cu credite bancare!

Publicat: 31 mai 2019, 13:49 Autor: D. C. News 3

Borcea este disperat sa iasa din puscarie ca sa fie alaturi de Valentina Pelinel atunci cand cele gemenele lor vor veni pe lume.

Pledoaria cu care Cristi Borcea a incercat sa fie eliberat conditionat. Cristi Borcea are 49 de ani si este inchis din nou de mai bine de 4 luni de zile iar acum a incercat sa fie eliberat conditionat. Tribunalul Bucuresti i-a respins cererea.

Cristi Borcea a fost condamnat la 8 februarie 2019 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia și a fost încarcerat la penitenciarul Rahova din București. Vestea condamnării l-a luat prin surprindere pe Borcea, în contextul în care fusese achitat în prima instanță.

Pledoaria cu care Cristi Borcea a incercat sa fie eliberat conditionat

Pledoaria cu care Cristi Borcea a incercat sa fie eliberat conditionat
Pledoaria cu care Cristi Borcea a incercat sa fie eliberat conditionat

Mai mult, fostul acționar al lui Dinamo a fost obligat să returneze și o sumă importantă de bani statului român. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus confiscarea sumei de aproape 1.000.000 de euro de la Cristian Borcea. Concret, potrivit deciziei instanței, Cristi Borcea trebuia să plătească statului român suma de 957.107 de euro.

Ieri lui Cristi Borcea i-a fost refuzata cererea de eliberare conditionata iar astazi a aparut public discursul sau pe care l-a tinut in fata Instantei pentru a-i convinge pe judecatori sa-l elibereze.

Vă rog să fiți de acord cu avocații mei. Arăt că cele două prejudicii, din cele două dosare, au fost achitate la o săptămână după ce m-am predat. De fiecare dată am făcut credite bancare. Am achitat penalități vechi de 20 de ani, de peste două milioane de euro.

Am participat la muncă, am fost recompensat, am ținut permanent legătura cu cei șapte copii, pentru că pe ceilalți doi (n.r. – din America) nu am putut să-i văd. Am făcut tot ce se poate pentru a mă reintegra și a beneficia de eliberare.

Am fost la regim închis, semideschis, deschis, am fost la muncă, am beneficiat de permisii, inclusiv în cele patru luni de când sunt acum”, a spus Borcea, în sala de judecată.

”Din punctul meu de vedere, am făcut tot ce se poate face pentru a beneficia de eliberare și am dat dovezi temeinice de îndreptare. O rugăminte, dacă se poate să fiți de acord cu ea. Ce au spus și avocații mei… Pe copiii din America îi văd de două ori pe an!”, a mai spus Cristi Borcea, la tribunal.

Cristian Borcea are 7 copii făcuți cu 4 femei, dar în curând va crește numele urmașilor la 9 dupa ce Valentina Pelinel va urma sa nasca. Valentina Pelinel i-a daruit deja un baietel, pe Milan-Cristian si acum este insarcinata cu gemene.

Publicat: 31 mai 2019, 13:49 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă