Cutremurator! Valentin Uritescu nu mai poate sa mearga! Actorul de 78 de ani are mari probleme de sanatate

Publicat: 05 Jun. 2019, 09:58 News 3

Indragitul actor se apropie de varsta de 80 de ani dar problemele de santate l-au raspus la pat si il tin izolat in casa.

Valentin Uritescu nu mai poate sa mearga! Actorul are 78 de ani. Valentin Uritescu sufera de ani buni de Parkinson iar la 78 de ani impliniti zilele trecute a ajuns sa aiba probleme foarte grave de sanatate.

Simpaticul actor de alta data este acum doar un batranel care are nevoie permanenta de ajutor. Nu se mai poate deplasa deloc si din pacate asta il afecteaza foarte mult.

Valentin Uritescu nu mai poate sa mearga

„Nu se simte prea bine. Îi este imposibil să se deplaseze ca altădată, ca acum câţiva ani la Premiile Gopo, când şi-a ridicat premiul. Acum nu mai poate să meargă” a povestit Valeria Uritescu, sotia actorului pentru click.ro. Actorul Valentin Uritescu sufera de Parkison de mai bine de doua decenii iar acum boala aproape l-a rapus.

Timp de doi ani şi ceva am umblat pe la toţi doctorii. Am început cu un medic din Piatra Neamţ. «Ai Sindrom Extrapiramidal!» Am venit acasă, m-am uitat în Dicţionarul Sănătăţii şi m-am îngrozit: o boală teribilă, degenerativă. Am stat 10 zile internat şi medicul mi-a spus: «Nu-i chiar Parkinson, dar e cam pe-acolo!».

Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el. M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns.

Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: «Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!». Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!”, a povestit actorul intr-un interviu mai vechi pentru ziarullumina.ro.

Viata lui Valentin Uritescu a fost marcata de o alta drama cand in urma cu cativa ani nepoata lui a fost descoperita cu o forma rara de leucemie. Atunci actorul si fratele sau au vandut ce proprietati mai aveau si au cheltuit toti banii pe tratamente la Paris pentru nepoata lui. Cu toate eforturile pe care le-au facut nepoata actorului a murit la varsta de 18 ani in seara de Craciun.

Publicat: 05 Jun. 2019, 09:58 News 3
Pe aceeași temă