Mariana Ionescu Capitanescu, drama cumplita! A facut marturisirile acum: ‘S-a sinucis!’

Publicat: 04 Jun. 2019, 20:05 Vedete

Una din cele mai indragite cantarete de muzica populara a povestit o drama traita in copilarie. A marcat-o pe viata si nu poate uita nici acum clipele.

Mariana Ionescu Căpitănescu, drama cumplita in copilarie. Artista a marturisit cum fratele ei suferea de depresie. Familia nu stia si, cum erau la tara, nu prea exista moda cu ‘depresia ca boala’. Familia ei nu a stiut ce se intampla cu Viorel si nici el nu stia sa le zica.

Asa ca tanarul a recurs la un gest nesabuit. Viorel, fratele cantaretei de muzica populara Mariana Ionescu Căpitănescu, s-a sinucis. Cum? A inceput sa fumeze din ce in ce mai multe tigari pana cand trupul lui a fost intoxicat de substantele nocive.

Mariana Ionescu Căpitănescu, drama cumplita

„Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei la câmp, iar acasă eram ca a doua mamă pentru fraţii mei. Cred că de la 10 ani am început să muncesc. Învăţam când eram cu vitele pe câmp, mama nu mă lăsa să stau cu o carte în mână.

Iubitul vedetei de la Insula Iubirii s-a sinucis pentru ca nu poate sta fara ea! Declaratiile socante ale familiei

Am ştiut că trebuie să plecăm, să reuşim în viaţă. Unul dintre fraţii mei a avut o depresie ascunsă. Diferenţa de vârstă dintre mine şi Viorel era de trei ani. A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el. Şi-a pregătit sfârşitul.

Fratele Marianei Ionescu Căpitănescu s-a sinucis

A fumat foarte multe ţigări până s-a sinucis. Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii. În 2005 s-a întâmplat, iar mama e foarte afectată şi acum. Este o poveste foarte tristă”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu la Antena Stars.

Simina s-a sinucis. Femeia s-a aruncat in mare, la Mamaia, dar inainte a lasat un bilet de adio. Cum si-a justificat gestul

Razvan Ciobanu NU s-a sinucis. Politia si-a schimbat declaratia initiala. Ce s-a intamplat, de fapt VIDEO

Publicat: 04 Jun. 2019, 20:05 Vedete
Pe aceeași temă