Brigitte Sfat a facut cancer. Bruneta a marturisit ce a dus la aceasta boala

Publicat: 29 mai 2019, 11:02 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cu cateva zile inainte de nunta ei, bruneta a oferit un interviu pentru click.ro unde a abordat mai multe subiecte. Unul a fost boala pe care o facuse.

Brigitte Sfat a facut cancer. Bruneta a marturisit ce a dus la aceasta boala dupa ce a fost la un specialist. Aceasta a ajuns tocmai in Austria unde un medic i-a spus cauza bolii sale. Aceasta ar fi facut cancer deoarece nu se exterioriza si tinea toate sentimentele in ea.

„Când mă deranjează ceva, spun sau pur şi simplu arăt. Am învăţat să mă exteriorizez şi să nu-mi ascund sentimentele, mai ales cele de răbufnire, de acum trei ani, când am fost diagnosticată cu trei tumori care mi-ar fi îmbolnăvit tot organismul şi ar fi răspândit cancerul.

Brigitte Sfat a facut cancer

Specialistul din Austria care s-a ocupat de mine mi-a spus că am ţinut foarte mult în mine şi că nu am scos în exterior ce simţeam, iar asta a dus la cancer. Aceste boli se fac şi pentru că oamenii nu se exteriorizează. Din acel moment am spus că nu mai vreau să ţin în mine, să mă îmbolnăvesc”, a marturisit bruneta, pentru click.ro.

Brigitte Sfat, deranjata de soacra ei

„Nu am fost făţarnică. Am văzut secvenţe din emisiune în care eram catalogată astfel de mulţi colegi care spuneau ceva la testimoniale (interviuri – n.r.) şi în faţă cu totul altceva. Am fost şocată de unii colegi de-ai mei pe care îi consideram OK. Prefer să spun omului în faţă ce gândesc despre el decât să strâng din dinţi și să par diplomată. Sunt ceea ce sunt – un om cu bune şi cu rele, care atunci când râde, râde, când plânge, plânge.

Am plâns când am văzut ce a spus despre mine mama lui Pastramă în emisiune. Timpul va arăta cum se vor aşeza lucrurile între noi. Viaţa merge înainte, aştept să se clarifice toate, am discutat şi cu mama lui. Aş vrea să discutăm toţi şi săptămâna viitoare (aceasta – n.r.) vom lua o hotârâre pe care o vom comunica tuturor”, marturisea bruneta.

Soacra lui Brigitte Sfat nu o vrea de nora

Dupa eliminarea lui Brigitte, la cateva saptamani au venit in Ferma membri din familiile concurentilor ramasi in competitie. La Florin Pastrama a venit mama lui care a jignit-o pe actuala sotie a fiului ei.

„Ce facem, doamnă, că a cerut-o de soție pe Brigitte? Se însoară!”, i-a spus Mihaela Radulescu femeii.

„Păi aia (Brigitte – n.r.) e noră pentru mine?! Eu am crezut că o ia (de soție – n.r.) pe Otniela!”, a replicat mama lui Florin Pastrama.

„E o glumă, mamă, e o glumă!”, a incercat Florin Pastrama sa se scoata. Brigitte e BLINDATA de bani! Ce avere colosala are buneta. D-asta a ales-o Florin Pastrama de iubita, in Ferma!!!

Brigitte Sfat vrea sa il ajute pe Kamara

Concurentul care se inscrisese in Ferma 2019 pentru a pune mana pe premiul cel mare are nevoie de ajutor. Kamara le-a spus celor din competitie ca are nevoie de bani pentru a isi opera fiul. Brigitte Sfat, inimoasa cum este, vrea sa il ajute pe artist cum poate.

„Câţiva colegi din „Fermă” mi-au spus despre Kamara că se foloseste de fiul lui, Leon, şi că nu-l creşte el. Mi s-a părut un tip deschis şi cu care ai ce vorbi. Când am ieșit, pentru că îmi era dor de foştii colegi, l-am sunat. Atunci am auzit un gângurit de copil, iar atunci l-am întrebat cine e. L-am cunoscut pe Leon, m-am simţit vinovată că am aplecat urechea la ce mi s-a spus.

Nu vreţi să ştiţi ce a fost în sufletul meu, că am gândit şi că am fost aşa de nedreaptă. I-am spus că nu ştiu câte lucruri voi face pentru el, dar că îl voi susţine pentru a se vindeca Leon. Nu sunt foarte bogată, am trecut printr-un divorţ şi da, îl voi ajuta pe Leon şi voi discuta cu Florin despre acest lucru. Operațiile vor costa 50.000 de euro, cât premiul de la „Ferma””, a conchis Brigitte Sfat.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat, dupa cununia cu Pastrama! Ilie Nastase va innebuni

Vezi aici imagini de la cununia civila a lui Florin Pastrama cu Brigitte.

Publicat: 29 mai 2019, 11:02 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă