Ce avere are Brigitte Sfat? Florin Pastrama a tras lozul cel mare. Bruneta e blindata de bani!

Publicat: 29 mai 2019, 09:49 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Luni, 27 mai 2019, cei doi fosti concurenti la Ferma 2019 s-au casatorit. Acestia s-au mutat inca din luna aprilie in vila brunetei.

Ce avere are Brigitte Sfat? Proprietati de sute de mii de euro. Adunate toate, fac nu mai putin de 1 milion de euro. Cei doi soti locuiesc impreuna in vila brunetei. Brigitte Sfat are, per total, proprietati de 1 milion de euro in toata tara. Florin Pastrama, in varsta de 40 de ani, a ales cea mai bogata concurenta de la Ferma.

Bruneta a fost instarita inca de cand a murit primul ei sot. Acesta i-a lasat un imobil ca mostenire, apoi a mai capatat o vila in comuna Dumbravita. Aceste locuinte le va mosteni fiul ei si valoreaza, impreuna, 500.000 de euro, informeaza click.ro.

Ce avere are Brigitte Sfat

Dupa ce a divortat de Ilie Nastase, in septembrie 2018, bruneta avea pe numele ei imobile in valoare de 1 milion de euro. Unul din apartamente l-a primit in 2010, fix cand l-a cunoscut pe Ilie Nastase. Acesta are 140 mp, e in zona de Nord a Bucurestiului si valoreaza 500.000 de euro.

In 2017, Brigitte Sfat a achizitionat un apartament de 3 camere in Mamaia. Acesta valoreaza 100.000 de euro. In aprilie 2018, aceasta si-a cumparat o vila in Pipera, cu etaj si piscina, in valoare de 450.000 de euro.

”Am dat un avans mai mare după ce am vândut o casă şi un teren în Snagov, şi am făcut credit pe zece ani. Am tot ce-mi trebuie aici. Doar dressingul are 85 mp, are trei dormitoare, patru băi, bucătărie şi baie. E construită în 2007, am şi curte de 440 mp”, spunea Brigitte, pentru Click!, anul trecut.

Brigitte Sfat, imobile de 1 milion de euro

Florin Pastrama a dat lovitura cea mare! Cu toate ca si el are vila si avere, dupa cum sustine el, la tv, acum s-a asigurat ca va trai in lux orbitor. In ciuda faptului ca se lauda cu afacerile imobiliare care ii produc mii de euro, fosta lui iubita Raluca Podea sustine ca Pastrama e sarac.

De cand a fost eliminat din Ferma 2019, in aprilie, Florin Pastrama s-a mutat acasa la Brigitte Sfat. Acesta ii conduce masina de 100.000 de euro, un Porsche nou, si o ajuta in afaceri. Brigitte Sfat detine un loc de joaca pentru copii, in Aviatiei. Cornel Oana a facut misto de Brigitte Sfat dupa ce s-a casatorit! Ce a spus despre ea

Pe langa aceste afaceri, bruneta mai are o firma de imobiliare si logistica. Aceasta afacere are un profit mare. Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc sau nu?! Ce spune Carmen Harra despre legatura lor karmica

Publicat: 29 mai 2019, 09:49 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă