Cornel Oana a facut misto de Brigitte Sfat dupa ce s-a casatorit! Ce a spus despre ea

Publicat: 28 mai 2019, 14:46 Autor: D. C. Vedete

Luni, 27 mai, Brigitte Sfat s-a cununat civil cu Florin Pastrama. Cei doi au oficializat relatia pe care au inceput-o in cadrul emisiunii Ferma 2019.

Cornel Oana a facut misto de Brigitte Sfat dupa aceasta ce s-a casatorit. Evenimentul a avut loc luni, 27 mai, in Voluntari. Cele doua vedete de la Ferma au depus actele cu o saptamana inainte. De la fericitul eveniment nu au lipsit familiile celor doi proaspat insuratei, dar si colegii de la Ferma.

Evident, fostii iubiti nu au fost invitati. Cu toate astea, Cornel Oana, iubitul pe care Brigitte Sfat il avea inainte ca ea sa intre in Ferma 2019, a urmarit pe social media evenimentul. Acesta a profitat de ocazie si a facut o gluma usturatoare la adresa fostei iubite.

Cornel Oana a facut misto de Brigitte Sfat dupa ce s-a casatorit

„Data viitoare sunteţi invitaţii mei la masă, cu drag. Eu nu sunt păzit de nicio firmă de protecţie”, a scris Cornel Oană pe contul de socializare.

La eveniment, Brigitte Sfat a aparut escortata de o firma de bogyguarzi. Acestia au vrut sa se asigure ca nimic nu se va intampla cu cei doi miri. Brigitte Sfat s-a certat cu prietenele ei din cauza lui Florin Pastrama

Imagini de la cununia civila dintre Pastrama si Brigitte

Brigitte si Pastrama sunt oficial sot si sotie iar urmatorul pas la care deja se gandesc este sa devina parinti. Brigitte si Florin Pastrama tocmai au devenit oficial domnul si doamna Pastrana dupa ce s-au casatorit civili ieri in Voluntari. Ilie Nastase a facut-o praf pe Brigitte chiar de nunta ei! Declaratiile cu care o atacata pe fosta lui sotie!

Povestea de dragoste care a început acum câteva luni, în timpul emisiunii ”Ferma – Un nou început”, a devenit de astăzi oficială. Brigitte Năstase și Florin Pastramă și-au spus ”Da” și și-au legat destinele în fața legii. Desi la inceput nimeni nu credea in ei se pare ca povestea lor a fost una bazata pe sentimente reale iar acum deja se gandesc sa faca si un copil impreuna. Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat, dupa cununia cu Pastrama! Ilie Nastase va innebuni

Vezi aici imagini de la cununia civila a lui Florin Pastrama cu Brigitte.

Publicat: 28 mai 2019, 14:46 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă