Sandu Lungu este in doliu! Luptatorul trece prin clipe groaznice in acest moment

Publicat: 28 May. 2019, 13:38 News 3

Doliu mare in familia luptatorului Sandu Lungu, dupa ce tatal lui a murit in spital.

Sandu Lungu este in doliu! Barbatul trece prin clipe extrem de grele in acest moment, pentru ca tatal lui s-a stins din viata intr-un spital din Oradea.

Luptatorul ii acuza pe angajatii Spitalului de psihiatrie pentru ca l-au lasat pe tatal sau sa „moara ca un caine” si a sccris acest lucru pe pagina sa de socializare, intr-un mesaj extrem de emotionant.

Sandu Lungu este in doliu!

Sandu Lungu este in doliu

„Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem in spitalele din Oradea, ca nu mai avem nicio sansa, murim nevinovati, tatalui meu i s-a facut rau de dimineata, era internat la spitalul de psihiatrie din Oradea a varsat de cel putin 5 ori in fata personalului, i-au administrat o pastila (…).

Avea stari de ameteala, dureri in piept, nimeni nu s-a gandit sa cheme o ambulanta sa il duca la urgenta la spitalul care se afla la 200 metri distanta. L-ati lasat sa moara ca un caine singur, in patul lui; la ora 12, cand deja era fara puls, ati chemat SMURDUL, va bateti joc de fiinte umane pe care ar trebui sa le vegheati, sa ii supravegheati.

Pacat ca in 2019 inca beneficiem de medici si asistenti sub nivelul mediocru, care habar nu au care este rolul lor acolo, ne pierdem copiii, parintiii pentru ca suntem depasiti de situatie si lasam lucrurile sa decurga asa in continuare.

Totul a devenit un fel de ruleta ruseasca, scapi, nu scapi, totul este lasat in voia sortii, nimeni nu vrea sa studieze, sa evolueze, totul se rezuma la: «Nu stii pe cineva?», «Cat m-ar costa sa intru in serviciul respectiv pentru ca sunt pensii si salarii mari?»…Vai de noi si de soarta noastra!!

Multumesc pentru sustinerea voastra si mesajele de sustinere! Dumnezeu sa-l odihneasca! Multumesc pentru mostenirea frumoasa, pentru forta mostenita de la tine, ambitia si caracterul puternic! Te iubesc, tati meu puternic si suflet frumos!”, a scris Sandu Lungu pe Facebook, potrivit B1.ro.

Publicat: 28 May. 2019, 13:38 News 3
Pe aceeași temă