Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despartit! Cei doi au rupt logodna

Publicat: 28 May. 2019, 11:18 Vedete

Dupa ani de relatie, cei doi si-au spus adio. Din nou! Relatia pe care cei doi au avut-o in tot acest timp se poate compara cu cea Prigoana-Bahmu.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despartit, din nou. Cu toate ca cei doi erau logoditi, lucrurile au capatat o alta turnura. Cea mai buna prietena a Monicai Gabor a decis sa se desparta de afaceristul Nick Radoi, din America.

Madalina Apostol a anuntat despartirea pe contul ei de socializare. Aceasta le-a spus prietenilor ca este burlacita deoarece nu mai poate sta in relatia cu Nick Radoi. Cu toate ca s-au despartit, aceasta a vorbit frumos despre fostul iubit.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despartit

”Având în vedere că am fost un cuplu asumat și public, mă simt datoare să vă anunț că am luat decizia să ne continuăm viețile separat. Suntem destul de maturi ca să ne dăm seama că unele lucruri nu pot fi schimbate și nu este corect față de niciunul dintre noi să fim implicați într-o relație, care, de fapt nu poate funcționa așa”, a anunțat Mădălina Apostol pe contul ei de socializare.

Din cele marturisite de tanara, pe internet, distanta a fost cea care a rupt logodna. Este posibil ca faptul ca el e in America si ea aici sa o determine sa incheie logodna cu Nick Radoi.

Madalina Apostol, cuvinte de laura pentru Nick Radoi

”Nick Rădoi îți mulțumesc pentru iubirea, respectul și sprijinul pe care mi le-ai oferit în toți acești ani și cu siguranță am învățat multe lucruri de la ține. Ai insistat să-mi păstrez demnitatea, să lupt și să schimb ce nu a fost bun la mine, iar pentru acest lucru te voi respecta forever. Sunt atât mamă, cât și femeie și, la fel că oricine, am nevoie de o viață normală și de cineva prezent zi de zi lângă mine”, a mai anunțat Mădălina Apostol pe contul ei de socializare.

Madalina Apostol si Nick Radoi au avut o relatie pana in 2014, cand s-au despartit. Apoi, in 2018, au reluat relatia si s-au logodit. Din pacate, acum s-au despartit din nou.

Publicat: 28 May. 2019, 11:18 Vedete
Pe aceeași temă