S-a aflat motivul pentru care Ilie Năstase și-a bătut soția: ”La vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”

Publicat: 11 ian. 2021, 07:56 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ioana Năstase ar fi fost bătută de soțul ei din cauza unui bărbat celebru, după ce au vorbit la telefon de Sfântul Ion.

În cearta dintre Ioana și Ilie Năstase se implică acum Nick Rădoi, spunând că el ar putea fi motivul pentru care bruneta a ”încasat-o” de la soțul ei. Vineri seara, Ioana Năstase a sunat la 112 pentru a-și reclama soțul.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei.

Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars, arată Cancan.

„Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop. N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, mai spunea bărbatul la TV.

Ioana Năstase a fost agresată de Ilie Năstase

Un amănunt nou a ieșit la suprafață în căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana, sufletul lui pereche. Ioana Năstase a sunat la poliție, după ce a fost agresată de soțul ei în locuința în care locuiesc împreună. Soția lui Ilie Năstase a mărturisit faptul că soțul ei a agresat-o. În urma agresiunilor, a apelat la poliție, însă nu a dorit să depună o plângere împotriva acestuia. A spus pentru Antena 3 ce s-a întâmplat și cum au decurs lucrurile între cei doi soți.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”, a spus Ioana Năstase pentru Antena 3.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video youtube

Publicat: 11 ian. 2021, 07:56 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă