Ce condiție i-a pus Nick Rădoi fostei sale iubite ca să se împace cu ea: ”Trebuie să renunțe la videochat”

Publicat: 08 Dec. 2021, 09:53 Vedete

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit, și fiecare a avut ceva de obiectat la adresa relației. Afaceristul susține că este dispus s-o ierte pe fosta iubită cu o condiție. 

„Să renunțe la afacerea pe care și-a deschis-o!”, asta a răspuns Nick Rădoi atunci când a fost întrebat dacă s-ar putea împăca cu Mădălina Apostol. Până atunci, însă, zilele trec, iar afaceristul, deși are prieteni mulți, este tot singur. Cu toate acestea,  din punct de vedere sentimental, este bine. Uneori amintirile îl răscolesc, dar e ceva normal!

Din punct de vedere sentimental sunt OK! E normal să existe sentimente și amintiri frumoase. De multe ori, sunt multe locuri de care-mi amintesc, pentru că am fost acolo împreună. Sunt convins că și ea simte la fel, dar viața merge înainte. Sentimentele cred că rămân o perioadă”, a povestit afaceristul. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

”Am făcut un copil cu un alt bărbat

Mădălina a mărturisit că în momentele grele, mai ales atunci când a fost infectată cu noul coronavirus, Nick Rădoi nu i-ar fi fost aproape. Bruneta mărturisește că și-ar fi dorit să primească și ajutor financiar de la Nick Rădoi, dar asta nu se întâmpla nici măcar în situațiile critice.

Nick nu m-a ajutat atunci când toată familia mea a fost bolnavă. Asta mi-a dat de gândit. Nici când am fost eu bolnavă nu l-a interesat. Mi-a zis: «descurcă-te, asta e problema ta». Mie trebuie să-mi vii cu lucruri concrete, dacă las totul aici baltă şi plec în America. Dacă plec în America, eu vreau să am singuranţa că nu sunt lăsată de izbelişte. Nick a făcut parte din viaţa mea opt ani. Doi ani şi jumătate şi-a făcut de cap cu cine a vrut el. Şi eu în perioada asta am făcut un copil cu un alt bărbat”, a declarat Mădălina la Xtra Night Show.

Publicat: 08 Dec. 2021, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă