Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit din cauza banilor: ”De aici pornesc problemele”

Publicat: 18 oct. 2021, 11:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-ar fi despărțit din cauza banilor. Bruneta îi reproșează milionarului că nu ar fi ajutat-o suficient cu bani. 

Mădălina Apostol a revenit în România în urmă cu câteva luni. Iar de atunci au tot existat speculații legate de ruptura dintre ea și Nick Rădoi. Ea susține că problemele s-au adunat, iar decizia lor a fost ca fiecare să meargă pe drumuri separate.

Mădălina Apostol dezvăluie și faptul că în ciuda milioanelor din conturi, Rădoi nu este atât de generos așa cum i-ar sta bine unui afacerist de talia lui. Mai ales atunci când dorește să aibă o parteneră tânără și frumoasă alături.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit

Mai mult decât atât, Mădălina face un calcul corect și nu cere bani degeaba. Aceasta consideră, și pe bună dreptate, că dacă este să își lase munca pentru a merge în America la Nick, atunci pierderile sale ar trebui compensate.

”Eu merg acolo la el, stau mult și bine și când vin în România se așteaptă că am trei pomi din care ies bani. Și de aici pornesc problemele. Că aici sunt o grămadă pe capul meu și nu pot să las munca și să mă duc la el. E vorba despre lucrurile pe care eu le las baltă ca să mă duc la el și el îmi zice: «Hai, vezi ce faci!» și nu e normal și tocmai de aceea consider că avem vieți separate”, a dezvăluit Mădălina Apostol. Mai multe detalii,pe CANCAN.RO.

Publicat: 18 oct. 2021, 11:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă