Anda Adam isi ridica vila in Tunari! Vedeta isi face o casa pentru toata familia

Publicat: 28 May. 2019, 11:45 Vedete

Cantareata care are o familie frumoasa si fericita se va muta in Tunari. Artista a marturisit ca vila ei este deja ridicata, dar nu e terminata.

Anda Adam isi ridica vila in Tunari. Artista vrea o casa mare, incapatoare, pentru toata familia lor. Aceasta a marturisit ca, in prezent, muncitorii lucreaza la exteriorul vilei si la instalatia electrica, pe interior.

Anda Adam si-a facut o vila incapatoare pentru toata familia. Noua ei locuinta are 3 dormitoare, un living si o bucatarie. In plus, artista a facut o camera speciala, pentru bunici. Parintii ei vin in vizita rar, o data pe an, si vrea ca acestia sa aiba propria lor camera. Anda Adam vrea neaparat al doilea copil. Chiar a ales si numele bebelusului

Anda Adam isi ridica vila in Tunari

„Sunt foarte împlinită și foarte fericită cu tot ce îmi oferă Dumnezeu și mi-a oferit până acum și foarte recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Vrem să ne mutăm într-o casă, pentru că ne dorim ca Evelin să poată să alerge în curte și să se joace cu cățelul și să își facă toate nebuniile pe care își dorește să le facă. Iar asta deja e în curs de a se întâmpla”, a declarat, pentru Libertatea, Anda Adam.

Cum face sex Anda Adam! Tehnica ei nu da gres, niciodata: „Asa nu te certi cu sotul tau!”

„E ridicată, se lucrează la exterioare și se intră pe interior la instalații, e lângă București, în Tunari. Sunt 3 dormitoare sus, living și bucătărie jos. Când am făcut planul casei am vrut oricum o cameră jos, la parter, în cazul în care vine cineva în vizită la noi – noi avem bunicii plecați și ei vin o dată pe an să stea cu noi, mama mea vine din Statele Unite sau poate vine tatăl meu sau mama soțului meu – să aibă unde să stea. Deci am gândit-o așa, pentru toată lumea, pentru o familie extinsă”, a explicat cântăreața.

Victor Slav, despre cum facea sex cu Anda Adam si Bianca Dragusanu!

Publicat: 28 May. 2019, 11:45 Vedete
Pe aceeași temă