Victor Slav declaratii intime despre fostele iubiri: „Anda Adam imi spunea „Hulk”. Stiu ca am fost barbatul ideal pentru Bianca!” VIDEO

Publicat: 21 mai 2019, 09:54 Autor: D. C. News 3

Victor si Bianca Dragusanu au impreuna o fetita, pe Sofia, pe care o cresc amandoi desi ambii recunosc ca intre ei nu va mai putea fi vreodata ceva amoros.

Victor Slav despre fostele iubiri: „Anda Adam imi spunea „Hulk”. Victor Slav a fost invitat in emisiunea lui Teo acolo unde intr-un dialog destul de sensibil cu celebra moderatoare Victor a oferit si cateva detalii intime despre viata lui.

De cand s-a despartit de Bianca, Victor isi tot incearca norocul cu diverse fete de oras mai putin cunoscute si fara anvergura personalitatii Biancai. Vrea sa stea departe de lumina reflectoarelor atunci cand nu este „la munca” si incearca sa-si traiasca discret noile iubiri.

Victor Slav despre fostele iubiri: „Anda Adam imi spunea „Hulk”

Daca Bianca a spus despre el ca a fost singurul barbat adevarat din viata ei pe care l-a cunoscut, Victor nu s-a simtit dator sa-i intoarca acest compliment dar s-a rezumat sa spuna ca stia acest lucru si ca tot ce si-ar dori ar fi ca Bianca sa mai gaseasca un barbat ca el.

Printre randuri Victor a lasat sa se inteleaga ca nu este chiar idolul femeilor pe care Teo incerca sa-l portretizeze printr-o avalansa de „intrebari compliment” asa ca a tinut chiar el sa echilibreze balanta si sa vorbeasca despre latura lui intunecata.

„Eu am 7 ani de acasa si mult bunsimt, dar ceea ce nu stiu oamenii care ma intalnesc este faptul ca eu am fost crescut in Ozana, care este o zona in cartierul Salajan, deci am si scoloa vietii. Stiu ca nu multa lume crede, dar atunci cand ma enervez fac foarte urat. Anda imi spunea Hulk, pentru ca atunci cand ma enervam ma transformam. Am stat 7 ani impreuna si ma cunoaste foarte bine.”

Chiar daca lumea inca mai speculeaza despre o posibila impacare intre Victor si Bianca se pare ca acest lucru nu mai este deloc posibil deoarce niciunul dintre ei nu-si mai doreste asta. Victor insa stie exact ce a insemnat el pentru Bianca, chiar si lipsit putin de modestie: „Eu stiu ca am fost singurul barbat din viata Biancai, nu sunt lipsit de modestie, dar chiar stiu asta.

Eu mi-as dori ca ea sa fie foarte fericita si linistita pentru ca atata timp cat Bianca este linistita si fericita si emana in jurul ei acest lucru si atunci si copilul nostru va fi linistit si fericit. Noi in momentul de fata nu mai avem nimic decat un copil si incercam sa avem grija de el cat mai frumos posibil. Daca eu am fost idealul ii doresc sa gaseasca pentru a doua oara un astfel de barbat.”

Publicat: 21 mai 2019, 09:54 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă