Cum face sex Anda Adam! Tehnica ei nu da gres, niciodata: „Asa nu te certi cu sotul tau!”

Publicat: 25 apr. 2019, 11:23 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cantareata a oferit un interviu savuros pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, in care a vorbit despre viata de mamica, viata de sotie, alimentatie si sarbatorile de Paste.

Cum face sex Anda Adam! Tehnica ei nu da gres, niciodata. Cantareata a marturisit cum are grija de sotul ei. Inainte de a se baga in pat, Anda Adam are grija ca Sorin sa fie satisfacut din punct de vedere culinar. Asa ca, in fiecare seara, inainte sa fie intimi, cei doi mananca pe saturate.

Anda Adam face sex cu sotul ei doar pe stomacul plin. Aceasta sustine ca asta e secretul casniciei sale. Atata timp cat Sorin, sotul ei, este fericit si satul, nu se cearta niciodata. Anda Adam le-a spus fanelor sale ca secretul fericirii in cuplu este sa isi hraneasca partenerul si apoi, sa treaca in pat!

Cum face sex Anda Adam cu sotul ei

”Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, a spus Anda Adam.

Anda Adam, sarbatori de Paste cu familia

”O să vopsim ouăle, de data aceasta vreau să o implic și pe Evelin. Nu vreau să mă gândesc ce o să iasă. O să facem salată de boeuf pentru că ne place și mă pricep cât de cât să o fac. La restul nu vreau să mă bag pentru că o să sun și îmi iau mâncarea de-a gata. O să mergem să luăm lumină și cam atât. Facem Paștele în familie, iar de 1 Mai o să plecăm la mare.

Până acum nu am ținut post, dar am zis măcar în Săptămâna Mare să am grijă să mănânc fără carne, fără ce trebuie să nu mâncăm.(…) Sunt varză la gătit, n-am niciun talent. Am multe alte talente, dar la capitolul ăsta nu m-am nimerit. Știu să fac două, trei lucruri pe care le fac bine. Ce fac pentru Evelin, orez cu lapte, supică cu găluște, lucruri simple. Dacă mă bagi la capitolul sarmale m-am pierdut”, a mărturisit Anda Adam, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anda Adam, inca un copil in 2020

”Rolul de mămică e foarte tare, dar nu este ușor. Pot să spun că nu aș mai putea să revin la modul meu de viață de dinainte. Faptul că am un copil acum mă face de 100 de ori mai responsabilă. Cred că asta e rolul și scopul nostru în viață. Copiii sunt cea mai mare realizare în viață.(…) Mi-aș dori foarte tare încă un copil. În mintea noastră plănuim un alt copil anul viitor pentru că anul acesta este imposibil.

Anda Adam a vrut sa fie sexy intr-un pictorial in costum de baie la plaja dar fanii au facut-o praf ca e cam „plinuta”! „Mai bine stergi poza asta! Arata ca o vaca”

Am foarte multe proiecte în derulare și am foarte multe lucruri de făcut și, ca atare, la anul mi-aș dori foarte tare să rămân însărcinată. Evelin nu vrea o altă fetiță. Își dorește un frățior și a și zis cum vrea să-l cheme, dar numele nu este pe lista noastră de favorite. Dacă vreau să mai fac un copil să fie băiat și să-l cheme David”, a explicat artista.

Publicat: 25 apr. 2019, 11:23 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă