Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc sau nu?! Ce spune Carmen Harra despre legatura lor karmica

Publicat: 28 mai 2019, 15:53 Autor: D. C. Vedete

Ea este cea care a prezis divortul dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat. Acum, vedeta din America a facut previziuni despre noul cuplu din showbiz.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc sau nu?! Ce spune Carmen Harra despre legatura lor karmica? Ca da, se potrivesc de minune. Acest lucru a fost sustinut si de Brigitte Sfat care a marturisit, in urma cu cateva saptamani, ca ea s-a indragostit de Pastrama pentru ca el o iubeste asa cum e ea, cu adevarat.

Conform celor spuse de Carmen Harra, Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc. Cei doi au o relatie intensa, dar care se paote destrama oricand. Sotii trebuie sa procedeze cu mare grija daca vor sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama se potrivesc sau nu?!

„Conform numerologiei, Brigitte și Florin Pastramă sunt codificați amândoi cu numărul 6. Energetic vorbind, între Brigitte și Florin este o potrivire și o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense, dar au dezavantajul că se dărâmă brusc.

Brigitte Sfat, luata la MISTO de fostul iubit, dupa cununia cu Florin Pastrama! Ce a zis Cornel Oana despre ea, in public

Acestei relații îi dau o șansă pentru o perioadă de timp în care va fi foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase (fostul soț al lui Brigitte Năstase – n.r.) că va divorța de Brigitte, iar atunci el s-a supărat pe mine. Dar iată că am avut dreptate, iar Ilie Năstase a divorțat de Brigitte.

Ilie Nastase a UMILIT-O pe Brigitte, la cununia civila! Ce a zis despre fosta lui sotie, dar si despre Pastrama! Bruneta plange de ieri

Însă lui Brigitte îi dau șansa unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că între ei există o compatibilitate. Toate acestea rezultă din compatibilitatea numerologică, iar numerologia este o știință veche”, a spus Carmen Harra, pentru Click!

Brigitte Pastrama s-a RAZBUNAT pe Ilie Nastase dupa ce el s-a recasatorit cu Ioana. Ce a facut ieri, dupa cununia cu Florin! Bruneta i-a dat fatala

Publicat: 28 mai 2019, 15:53 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă