EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu a evitat depresia postanatală după sarcină. Cum a reușit: “Asta este o prostie!”

Publicat: 28 May. 2019, 23:00 Vedete

Bianca Drăgușanu se numără printre mămicile fericite care nu s-au luptat cu depresii postnatale după sarcină.

Cum a reușit Bianca Drăgușanu să nu intre în depresie postanatală  după naștere? Ei bine, aflați că blondina, mămica unei minunății de fetițe, Sofia Natalia, care a venit pe lume prin cezariană, în septembrie 2016, nu crede în așa ceva! Mai mult, vedeta ne-a mărturisit că își mai dorește și alți copii, chiar dacă știe că o sarcină nu este deloc ușoară, iar după va avea bătăi de cap cu kilogramele în plus.

De depresie postnatală nu îi este frică pentru că, spune ea, aceasta apare doar la femeile care nu au ocupație și care caută pretexte să nu facă nimic.

Bianca Drăgușanu a evitat depresia postanatală după sarcină

“Unele femei intră în depresii postanatale pentru că n-au ocupații. Dacă ești o femeie ocupată și vrei să-ți revii fizic, și totodată și psihic, pentru că nu e ușor să treci printr-o situație de genul acesta, trebuie să fii foarte activă. N-ai cum să nu-ți revii. Nu există depresii postnatale, consider că asta este o prostie, este un pretext de a sta și de a nu face nimic, și atunci, vezi, Doamne, intri în depresie. Nu!

Eu am fost ocupată și nu mi-am permis luxul de a intra în depresie. La trei zile după ce am născut, eu eram la atelier mă gândeam ce rochii să mai fac și-mi vedeam de treburile mele și de contractele mele. După părerea mea, nu există depresie postanatală, există pretexte ca să nu faci nimic. Consider că doar femeile fără ocupație intră în depresie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro, in exclusivitate.

Bianca vrea să-l facă tătic pe iubitul ei, Alex Bodi

Bianca a adus-o pe lume pe Sofia Natalia, fetița ei și a lui Victor Slav, în septembrie 2016, la o clinică privată din Capitală. Deși cei doi părinți nu mai formează un cuplu, au rămas în relații normale și civilizate de dragul fetiței lor, ambii implicându-se în creșterea și educarea ei.

Momentan, blondina trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actualul ei iubit, Alex, cu care își dorește o familie , după cum ne-a mărturisit chiar ea, recent, la petrecerea Viva!. Mai mult, vedeta a luat în calcul ideea de a-l face tată pe Alex și consideră că ar fi un părinte responsabil.

 

Publicat: 28 May. 2019, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă