Marius Florea Vizante, seriozitatea intruchipata acasa. Sotia sa se supara deseori pe el

Publicat: 28 May. 2019, 16:06 Vedete

Indragitul actor roman, care poate fi vazut in productia "Liber ca pasarea cerului", se schimba total cand ajunge in sanul familiei.

Marius Florea Vizante, seriozitatea intruchipata acasa. Actorul interpretaeza indragitul personaj Ducu Popescu in super productia Antenei 1, „Liber ca pasarea cerului”.

Iar daca personajul interpretat este unul savuros, extrem de comic, care aduce mereu zambetul pe buzele romanilor, in viata de zi cu zi este un alt om, iar acest lucru i se reproseaza acasa.

Sotia acestuia il „cearta” deseori pentru faptul ca este foarte serios in intimitatea casei, insa este doar felul lui de-a fi, si vrea sa fie il insusi.

Marius Florea Vizante, seriozitatea intruchipata acasa

Marius Florea Vizante, seriozitatea intruchipata acasa

„Nu muncesc chiar de dimineața până noaptea, așa că am timp să stau cu familia. Iar în timpul liber, chiar încerc să nu port nici o mască. Uneori, până și nevastă-mea îmi spune: „Măi, fii și tu mai vesel”. Și eu o întreb: Vrei să joc teatru și acasă? (râde)

Lasă-mă să fiu așa cum sunt acum, melancolic sau, habar n-am, apatic. Câteodată nu am foarte mult haz acasă, tocmai din pricina asta. Domle, lasă-mă să-mi pun masca la serviciu!” a spus actorul pentru Libertatea.

Fiica lui pare sa-i mosteneasca talentul, fiindca are calitati muzicale de exceptie si tinde sa incline tot spre partea artistica, iar actorul este foarte fericit din aceasta cauza.

„Fiică-mea cred că-i calcă pe urme nevestei mele. E talentată și are calități muzicale mai bune decât mine. Cred că va înclina tot spre zona asta artistică, dar noi nu o împingem în nici o parte. Deocamdată, se bucură foarte mult că este membru în Corul de copii al Radiodifuziunii și că are concerte.

A cântat pe aceeași scenă cu Rod Steward și cu Alexandru Tomescu și nu mai poate să vină la spectacolele mele, pentru că le are pe ale ei. Ce să spun, îmi face concurență” a continuat acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 28 May. 2019, 16:06 Vedete
Pe aceeași temă