Abi Talent il ataca pe Selly in cea mai noua piesa: „Va dati buni pe internet cu copiii, dar pe la spate sunteti ultimii drogati!” E razboi in lumea vloggerilor de pe Youtube VIDEO

Publicat: 28 mai 2019, 15:59 Autor: D. C. Vedete

Piesa a strans mai bine de 3 milioane de vizualizari in doar cateva zile si peste 30.000 de comentarii.

E razboi in lumea vloggerilor! Abi il ataca pe Selly in cea mai noua piesa! Cel mai nou scandal de amploare din Romania implica vedete care nu prea apar la televizor dar au milioane de fani pe Youtube iar lucrurile sunt cat se poate de serioase.

Selly si formatia lui, „5 GANG” tocmai au fost atacati intr-o piesa tip „diss track” de cel mai nou star al Youtube-ului, Abi Talent, pustiul de bani gata care se vrea un „XXX Tentancion” de Romania. Trap-ul pe care il canta Abi a prins extraordinar de bine la tinerii de pe Youtube, furand chiar o multime de fani de la volggeri deja consacrati care cantau acelasi gen de muzica, dar fara versuri atat de explicite. Daca „5 Gang” si Selly sunt varianta mai cuminte si mai civilizata a acestui nou trend de pe Youtube, „Abi” vrea sa le distruga reputatia si sa ii atace in mod direct pentru a-si atrage si mai multi fani.

In piesa „R.I.P. vloggeri (Look At Me Freestyle)” Abi face o serie de atacuri insinuante despre vloggerii de pe Youtube fara sa le dea numele niciunuia dintre ei, dar la final in ultimul vers spune clar ca este vorba despre echipa „5GANG”.

Abi Talent il ataca pe Selly in cea mai noua piesa!

„Io nu fumez, nu ma droghez, nu beau alcool, nu ma feresc, eu nu bag boabe pe la Neversea ca toti vloggerii. Zdreanto, a venit Abi si v-a dat la m*%, unde e SOS-u’ ca nu e?!”, sunt versurile cu care Abi il ataca pe Selly si echipa.

„N-am stiut ca-i gagica-ta, mi-a dat follow pe Insta. Acum zdreanta ta e a mea. Cum p^%$ mea sa mai spuneti ca sunteti influenceri cand voi de fapt sunteti influentati de mine, bai sclavii mei. Va dati buni pe internet cu copiii dar pe la spate sunteti ultimii drogati. Hai lasati vrajeala ca un singur Abi exista pe lumea asta si ala e seful vostru, da-va dreacu”, si-a mai continuat el seria atacurilor in cel mai brutal mod posibil.

Clipul are deja peste 3 milioane de vizualizari in mai putin de 5 zile si peste 30.000 de comentarii iar la comentarii toata lumea si-a dat seama ce a vrut Abi sa faca si toti sunt mega-extaziati de faptul ca cineva a avut curaj sa se ia de „5GANG”.

Publicat: 28 mai 2019, 15:59 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă