S-a lăsat cu amenințări dure! Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent continuă. Situația dintre cei doi artiști se înrăutățește

Publicat: 11 Jan. 2020, 10:40 Vedete

Abi Talent și Alex Velea sunt implicați într-un scandal monstru după ce puștiul minune al internetului l-a atacat pe soțul Antoniei. 

Scandalul dintre cei doi artiști este departe de a se fi încheiat! După ce Abi Talent i-a transmis câteva lucruri în mediul online lui Alex Velea și acesta s-a simțit ”dator” să îi răspundă. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar Alex Velea îi promite puștiului că se vor întâlni cât mai curând.

”Ne vedem în relitate. Îți urez baftă și sănătate. Ceea ce nu prea cred”, a fost unul dintre mesajele pe care Alex Velea le-a publicat pe Instagram.

Mai mult decât atât, Alex Velea spune că adevărul nu este tocmai așa cum Abi Talent l-a relatat.

Când nu mai era ”copil” a vorbit gura fără el… tocmai de mine. Pe ce fapte?? Firul epic al poveștii o să vi-l zic în ”partea mea de adevăr”. Totodată după ce se victimizează suferă de ”jmekerie”. Vorbește de intervenții, de brigăzi, despre cum îi cumpără el pe ”bombardieri” și că face și drege. Sau, când nu merge așa se duce la gardă să ”dea în primire”, a mai spus artistul.

Cum a pornit scandalul între cei doi

Abi Talent a postat un mesaj dur pe o rețea de socializare în care îl face praf pe Alex Velea. Abi îi critică felul de a se îmbrăca și îi reproșează lui Velea că nu face decât să se folosească de imaginea lui Lino Golden.

„Pai ba, tu ai 40 de ani, eu am 19. In al doilea rand, porti sosete peste blugi. A, si n-am nimic cu Lino, sa nu ma intelegeti gresit, dar tre` sa zic ceva ce stie si el. Velea, spune-ne cum nu-i dadeai nici bani de Uber lui Lino pana sa scoata Panamera. Si cand a devenit cunoscut, repede ai zis ca gata, e copilul tau.

„Nu va mai puneti cu mine, copiii mei, ca zic tot. Zic sa nu iti mai faci dread-uri si sa te crezi trapper la varsta ta. Ai grija de copiii tai, ca sunt frumosi si e pacat de ei sa ajunga sa aiba o mentalitate ca a ta. Si nu te mai baga in clipurile lui Lino cu japca, lasa-l sa le faca singur. Si te saluta tata. Eu fac numar mic de 100k intr-o ora. Voi?”, a scris Abi Talent.

Publicat: 11 Jan. 2020, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă