Un vlogger celebru l-a sunat pe Mircea Badea! ”Dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”

Publicat: 09 ian. 2020, 09:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Parcă certurile nu se mai termină! După ce l-a luat în ”colimator” pe Alex Velea, vlogger-ul Abi Talent a mers mai departe și l-a sunat pe Mircea Badea! 

Prima vedetă vizată de vloggerul celebru a fost Alex Velea. El și Abi Talent au avut parte de o situație tensionată și un schimb acid de replici. Evident, și Mircea Badea a pomenit de vlogger în emisiunea sa, astfel că tânărul a vrut să se ”sesizeze”.

Cumva, cunoscutul tânăr care încarcă conținut pe platforma Youtube a făcut rost de numărul de telefon al lui Mircea Badea. Prezentatorul TV nu a vrut să răspundă la apel, dar a transmis un mesaj.

„Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare! Mi-a scris: „Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!”. Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Alex Velea, în scandal cu Abi Talent

După ce s-au întâlnit în mall și și-au aruncat cuvinte grele în văzul tuturor, Alex Velea și Abi Talent au mutat cearta în mediul virtual, iar mesajele dintre ei au stârnit reacții din partea celor care îi urmăresc.

Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta”, i-a spus Abi lui Alex Velea.

Alex Velea a răbufnit și i-a dat replica tânărului: „Vezi tu, la GoldenBoy Society suntem numai oameni talentați. Tu nu ai talent decât în titulatură. Toți iubim muzica și muncim pentru succesul nostru, ție doar ți s-a întâmplat. Noi avem ritmu` în sânge, tu ești dovada că un aritmic, incult și fandosit poate să ajungă.

Zbr…dacă de mâine dispar filmele porno cu băieți, ți-ai distrus adolescența. Dacă vrei să donezi ceva, mincinosule mic, poți să-ți donezi creierul unei fabrici de plastilină, you clout chaser. Kazi…pe tine chiar te plac, dar dacă nu ești cuminte, îți iau placa de păr. Tăntălăii ăștia care acum au harfe de regizori sunt în urmă rău cu știrile, ți le mai zic și eronate și astfel faci niște scenarii care sunt departe de realitate. Eu sunt Alex Velea! Știu cine sunt și îmi asum tot ce fac!”, i-a transmis cântărețul.

Publicat: 09 ian. 2020, 09:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă