Anamaria Prodan, primele declaraţii despre relaţia pe care o are cu Abi Talent

Publicat: 12 ian. 2020, 15:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Anamaria Prodan, primele declaraţii despre relaţia pe care o are cu Abi Talent

Anamaria Prodan a hotărât să vorbească despe relaţia pe care o are cu Abi Talent. S-au speculat multe lucruri pe baza acestei „prietenii” mai ales că tânărul artist este în plin scandal cu Alex Velea.

Anamaria Prodan a mărturisit că l-a cunoscut pe Abi Talent prin intermediul partenerului ei de afaceri Adrian Thiess. Celebra impresară a spus despre tânărul artist fapul că are mult talent, iar cu sprijinul bunului său prieten, Abi va avea o carieră de succes.

“Abi Talent este un puști foarte, foarte talentat pe partea asta de trap. Mie îmi e greu să înțeleg muzica asta după 15 ani de pian ?, dar este un trend. Partenerul meu, Adrian Thiess îl ajuta să-și facă o carieră de vis. Thiess răspunde de partea asta din companie. El este nr. 1 pe partea de management artiști”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cum a pornit scandalul între Abi Talent şi Alex Velea

Abi Talent a postat un mesaj dur pe o rețea de socializare în care îl face praf pe Alex Velea. Abi îi critică felul de a se îmbrăca și îi reproșează lui Velea că nu face decât să se folosească de imaginea lui Lino Golden.

„Pai ba, tu ai 40 de ani, eu am 19. In al doilea rand, porti sosete peste blugi. A, si n-am nimic cu Lino, sa nu ma intelegeti gresit, dar tre` sa zic ceva ce stie si el. Velea, spune-ne cum nu-i dadeai nici bani de Uber lui Lino pana sa scoata Panamera. Si cand a devenit cunoscut, repede ai zis ca gata, e copilul tau.

„Nu va mai puneti cu mine, copiii mei, ca zic tot. Zic sa nu iti mai faci dread-uri si sa te crezi trapper la varsta ta. Ai grija de copiii tai, ca sunt frumosi si e pacat de ei sa ajunga sa aiba o mentalitate ca a ta. Si nu te mai baga in clipurile lui Lino cu japca, lasa-l sa le faca singur. Si te saluta tata. Eu fac numar mic de 100k intr-o ora. Voi?”, a scris Abi Talent.

Publicat: 12 ian. 2020, 15:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă