Roxana de la Puterea Dragostei e bipolara! Concurenta umbla cu medicamente dupa ea VIDEO

Publicat: 05 iun. 2019, 14:05 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

O fosta concurenta din cadrul emisiunii de matrimoniale de la Kanal D sustine ca Roxana e bolnava. Raluca Munte a fost eliminata din competitie si ataca.

Roxana de la Puterea Dragostei e bipolara, dupa cum sustine ultima concurenta eliminata din competitie. Raluca Munte a facut dezvaluiri pe care nimeni nu le stia, pana acum, despre Roxana. Concurenta a avut tot timpul un comportament dubios si ‘exploziv’ pe alocuri.

Cu toate ca ceilalti concurenti o considera o fata buna, Raluca da din casa. Sustine ca Roxana este bipolara si ar avea si medicamente prescrise pentru aceasta boala. In plus, aceasta sustine ca Roxana are impresia ca toata lumea trebuie sa fie atenta la ea si s-ar vedea un fel de ‘buricul pamantului’.

Hamude de la Puterea Dragostei, escorta? Fostul concurent ar fi facut si videochat

Roxana de la Puterea Dragostei e bipolara VIDEO


„Are un suflet de aur, însă se aprinde prea repede. Nu poate să își gestioneze reacțiile. Este incredibil cât de repede poate trece de la o stare la alta. Poate plânge și poate râde, atunci când te aștepți mai puțin”, a spus roșcata despre fostă ei colegă din emisiune.

Simina de la Puterea Dragostei a facut avort?! Tanara a ajuns de urgenta la spital

„Roxana de la Puterea dragostei este bipolară!!! Clar! Ea acum simte ceva, peste zece minute altceva. Nu este un om rău, dar când face un lucru, nu se gândește la consecințe. Crede că totul trebuie să se învârte în jurul său! Așa e ea și trebuie ca lumea de acasă să o perceapă ca atare și să nu o judece atât de aspru”, a conchis Raluca pentru WOWbiz.ro.

Castigatorul Puterea Dragostei a murit! Tanarul din Grecia s-a stins, chiar de ziua lui de nastere VIDEO

Publicat: 05 iun. 2019, 14:05 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă