Un copil de 4 ani i-a spus mamei ca o va astepta in Rai dupa ce va muri

Publicat: 05 Jun. 2019, 13:09 Life
Un copil de 4 ani i-a spus mamei ca o va astepta in Rai dupa ce va muri

Povestea cutremuratoare a acestui baietel diagnosticat cu cancer te va face sa plangi.

Un copil de 4 ani i-a spus mamei ca o va astepta in Rai. Micutul Nolan Scully a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer de piele cand avea doar trei ani.

Atunci cand lupta pentru supravietuire a ajuns la sfarsit Nolan nu s-a gandit la faptul ca o sa moara, in schimb i s-a accentuat credinta. Fiind constient ca in curand va muri, i-a spus mamei sale, Ruth, ca o sa astepta in Rai.

Un copil de 4 ani i-a spus mamei ca o va astepta in Rai

Un copil de 4 ani i-a spus mamei ca o va astepta in Rai

Dupa ce a fost diagnosticat, familia cu Nolan a dechis o pagina de Facebook unde au postat momentele bune si mai putin bune din aceasta ‘calatorie’.

Un prieten al familiei, Frank Bell, a spus: „Fiecare batalie pe care a avut-o, a dus-o pana la capat, de necrezut. Il doborai, iar el se intoarcea mai puternic” a spus acesta, potrivit iheartintelligence.com.

Micutul Nolan voia sa devina ofiter de politie si sa ajute comunitatea precum tatal sau Jonathan, care a fost pompier. Jonathan a renuntat la jobul sau dupa ce Nolan a fost diagnosticat cu cancer.

In timp ce era internat la spotal, comisarul de politie al orasului i-a indeplinit visul, punand-l sa jure ca va fi un ofiter de politie onorabil. In acea zi extraordinara, a devenit sergentul Nolan.

Multi oameni s-au rugat pentru Nolan, inclusiv membrii familiei, dar si straini laolalta. Nu vor uita niciodata acele momente sfasietoare.

In ultima lui zi din viata, lui Ruth i sa dat permisiunea sa faca un dus rapid. La putin timp dupa ce a inchis usa baii, fiul ei a inchis ochii si a intrat intr-un somn adanc, fiind sfarsitul vietii sale.

Cand a iesit din dus, micul Nolan era inconjurat de toata echipa medicala. In timp ce Ruth fusese in dus, fiul ei intrase in comă iar plamanii i-au cedat.

Publicat: 05 Jun. 2019, 13:09 Life
Pe aceeași temă