Unde s-a dus Adela Popescu cu baietelul. A surprins pe toata lumea

Publicat: 05 iun. 2019, 10:08 Autor: Simona News 3

Ultimul gest al Adelei a luat prin surprindere pe toata lumea si a starnit reactii.

Unde s-a dus Adela Popescu cu baietelul. Adela doreste sa-si recupereze silueta de dinainte de sarcina astfel incat a inceput sa faca iar sport, insa cu doi copii e greu.

Iar pentru ca intr-o zi nu a avut cu cine sa-l lase pe bebelus acasa, s-a hotarat sa mearga cu el la Pilates, in felul acesta imbina ambele lucruri.

Unde s-a dus Adela Popescu cu baietelul

Salarii Radu Valcan si Adela Popescu

Insa nu este pentru prima oara cand Adela face un asemenea gest. Aceasta si-a luat bebelusul si cand a fost la un salon in indrumusetare, pentru manichiura si pedichiura.

„Pe asta chiar n-am mai făcut-o, să merg la sală cu copilul…Doamne, Dumnezeule…dar este un început pentru toate! Am fost la pilates cu copilul, se mai intâmplă, Radu a plecat cu Alexandru la cinema și asta a fost situația, nu am avut cu cine să-l las pe pitic.

Puteam să amân, da scuze negăsim tot timpul. Copilul s-a jucat liniștit pe păturica lui și mami și-a făcut antrenamentul” a scris Adela Popescu pe pagina de Instagram.

Admiratorii au felicitat-o pentru decizie, sustinand-o in tot ceea ce face si chiar luand exemplu de la ea. Cuvintele de lauda si aprecierile nu au incetat sa curga.

Decizie importanta luata de Radu Valcan. Ce a decis cu privire la copiii lui

Ca oricare alta familie, vacantele sunt importante si multe cupluri care au copii decid ca macar o vacanta pe an s-o petreaca fara copii.

Insa Radu Valcan nu concepe asa ceva, iar sotia sa, Adela Popescu, este disperata din acest punct de vedere, fiindca are nevoie si de putin timp pentru ea, pentru a-si incarca bateriile.

„Adela mi-a tot spus că poate mergem și noi, sau doar noi cu Andrei, pe Alexandru să-l lăsăm cu bunicii. Eu recunosc că îmi este foarte greu să stau atâtea zile, fie ele și trei, departe de ambii copii. Asta e. E o perioadă de care ne bucurăm foarte tare și vrem să o gustăm din plin.

„La început, tot făceam glume că ei cred că merg în vacanță, că nu știu, de fapt, că ei trebuie să stea cu copiii… Dar n-a fost chiar așa, pentru că atunci când am văzut că se bucură și că se simt bine acolo, am zis că nu putem să le stricăm plăcerea.

Așa că tot pe noi a căzut și tot noi am venit mai obosiți de acolo. Dar ne-am bucurat că am putut să le oferim ocazia să se relaxeze și ei” a spus Radu Valcan pentru Libertatea.

Publicat: 05 iun. 2019, 10:08 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă