Decizie importanta luata de Radu Valcan. Ce a decis cu privire la copiii lui

Publicat: 30 mai 2019, 11:46 Autor: Simona News 3

Radu Valcan si Adela Popescu sunt fericitii parinti a doi baieti frumosi si sanatosi.

Decizie importanta luata de Radu Valcan. Ca oricare alta familie, vacantele sunt importante si multe cupluri care au copii decid ca macar o vacanta pe an s-o petreaca fara copii.

Insa Radu Valcan nu concepe asa ceva, iar sotia sa, Adela Popescu, este disperata din acest punct de vedere, fiindca are nevoie si de putin timp pentru ea, pentru a-si incarca bateriile.

Decizie importanta luata de Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan sunt saraci?

„Adela mi-a tot spus că poate mergem și noi, sau doar noi cu Andrei, pe Alexandru să-l lăsăm cu bunicii. Eu recunosc că îmi este foarte greu să stau atâtea zile, fie ele și trei, departe de ambii copii. Asta e. E o perioadă de care ne bucurăm foarte tare și vrem să o gustăm din plin” a spus Radu Valcan pentru Libertatea.

Au avut parte de prima vacanta impreuna cu cei doi copii, insa i-au luat si pe bunici pentru a avea parte de ajutor.

„La început, tot făceam glume că ei cred că merg în vacanță, că nu știu, de fapt, că ei trebuie să stea cu copiii… Dar n-a fost chiar așa, pentru că atunci când am văzut că se bucură și că se simt bine acolo, am zis că nu putem să le stricăm plăcerea.

Așa că tot pe noi a căzut și tot noi am venit mai obosiți de acolo. Dar ne-am bucurat că am putut să le oferim ocazia să se relaxeze și ei” a continuat acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 30 mai 2019, 11:46 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă