Iubitul Cristinei Spatar o ajuta sa traiasca. Cu ce se ocupa barbatul pentru ca artistei sa ii fie bine

Publicat: 13 Jun. 2019, 11:26 Vedete

De cand a divortat de fostul ei sot, un om de afaceri bine cotat in Romania, artista o duce greu. S-a mutat din vila la apartament si banii sunt putini.

Iubitul Cristinei Spatar o ajuta sa traiasca mai bine. Artista a marturisit ca are o relatie de 3 ani cu un barbat. Cei doi s-au cunoscut si s-au apropiat la scurt timp dupa divortul artistei. Cristina Spatar sustine ca el este cel care se ocupa de afacerile ei.

Cei doi sunt impreuna de aproape 3 ani si se inteleg de minune. Cristina Spatar a marturisit ca iubitul ei se ocupa de afacerile cuplului, dar si de ale ei. Fara el, artistei i-ar fi fost mult mai greu. Cantareata a marturisit ca, peste cateva luni, isi va muta familia de la apartament intr-o vila.

Iubitul Cristinei Spatar o ajuta sa traiasca

„Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă. El face construcții. Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm.

El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă”, a declarat Cristina Spătar la Teo Show.

Cristina Spatar traieste un calvar de cand s-a mutat: „Nici nu mai pot sa dorm!”

Iubitul Cristinei Spatar nu are copii

„El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită”, a mai spus ea.

Cristina Spatar face orice ca sa-si intretina copiii. A ajuns chiar sa-si vanda bijuteriile si ceasurile

Cristina Spatar, credit pentru vila

In prezent, artista si cei doi copii ai sai locuiesc intr-un apartament cu doua camere. Aceasta plateste 300 de euro chirie, pe luna. Isi doreste o casa mare si incapatoare, motiv pentru care va apela la un credit bancar.

„E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă”, a afirmat ea.

Cristina Spatar, in costum de baie la 46 de ani! Ce bine arata

Publicat: 13 Jun. 2019, 11:26 Vedete
Pe aceeași temă