Brigitte si Pastrama au planuri mari in luna de miere! „Vrem sa ne intoarcem 3 din Maldive si Dubai!”

Publicat: 12 iun. 2019, 17:42 Autor: D. C. Vedete

Tocmai s-au mutat impreuna si deja se gandesc la un copil. Nimeni nu a crezut ca se vor casatori dupa ce ies din FERMA, dar de data asta toti asteapta ca ea sa ramana gravida.

Brigitte si Pastrama au planuri mari: „Vrem sa ne intoarcem 3 din Maldive”. Cei doi s-au casatorit civil de 3 saptamani si deja au planuri foarte mari pentru viitorul familiei lor. Nunta inca nu a avut loc, dar urmeaza vara asta si deja cei doi soti si-au planificat si luna de miere. Brigitte si Florin Pastrama vor pleca in Maldive si Dubai unde spera sa le iasa planul de a avea impreuna un copil.

Nu e prima data cand Brigitte vorbeste despre dorinta ei de a avea un copil cu Pastrama si se pare ca lucrurile sunt cat se poate de serioase. Cei doi s-au afisat in ultima perioada la mai multe evenimente mondene in oras si se bucura din plin de momemntul lor de celebriate, fiind o aparitie peste tot pe unde merg.

Tot de cateva zile, Pastrama s-a mutat acasa la Brigitte, dar cu scandal. Florin Pastrama i-a promis mamei lui ca intr-un an de zile se va muta inapoi acasa cu Brigitte, lucru care a facut-o pe „Brigi” sa isi iasa din minti.

Brigitte si Pastrama au planuri mari: „Vrem sa ne intoarcem 3 din Maldive”

„Urmează nunta, suntem pe ultima sută de metri, pregătirile sunt în toi, dar sunt superstițioasă și nu îmi place să spun chiar totul. Vreau să fie surpriză. Eu am o rochie unicat, una, dar bună, și Florin un costum unicat, pentru că nu l-am lăsat eu să aibă mai multe. Nu am vrut să avem mai multe.

După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, a declarat Brigitte pentru click.ro

In stilul caracteristic, Florin Pastrama a continuat si el: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt fericit alături de frumoasa mea soție Pastramă. Noi împărțim totul, ce e al meu e și al ei, ce e al ei rămâne al ei”, ne-a spus Florin Pastramă.

Și tot el ne-a spus: „Mă gândeam de la început că am putea fi împreună, încă de când a făcut Jorge filmuleț pentru vlogul lui. Eu nu am fost logodit sau însurat până acum, nu am copii, iar familia mea este Brigitte, singura și unica mea familie”.

Publicat: 12 iun. 2019, 17:42 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă