Fiica lui Giani Kirita a picat BAC-ul. Fostul concurent Exalton are emotii mari pentru Roxana

Publicat: 12 Jun. 2019, 16:42 News 3

Roxana, fiica lui Giani Kirita, a picat Bacalaureatul, cu un an in urma. Vedeta de la Exalton are din nou mari emotii, pentru viitorul copilului sau.

Fiica lui Giani Kirita s-a transformat intr-o adevarata frumusete si pare mai hotarata ca niciodata sa isi consolideze viitorul. Roxana a picat examenul maturitatii, cu un an in urma. Pentru ca nu a avut noroc pe atunci, ea se pregateste sa repete experienta, pentru ca nu a trecut una dintre probe.

Roxana va trebui sa repete proba la logica si augumentare, de anul trecut, si a marturisit ca nu a studiat pe cat ar fi trebuit pentru acest exament. Cu speranta ca se va redresa, fiica fostului fotbalist va mai avea de efectuat o incercare.

Fiica lui Giani Kirita a picat BAC-ul, in 2018!

Fiica lui Giani Kirita a picat BAC-ul

Tanara apare cu calificativul „Respins”, pe listele din 2018. Totusi, in prezent nu se regaseste pe vreo lista de inscriere pentru BAC, dar in mod cert s-a apucat deja de invatat, pentru a putea promova cu brio.

Anul trecut se pare ca si emotiile si-au spus cuvantul in ceea ce o priveste pe Roxana si ea nu a putut sa se concentreze pe cat ar fi trebuit. Giani Kirita a ajuns de urgenta la spital, in Timisoara

Adolescenta a vorbit sincer despre toate acestea, pe retelele sociale, unde este cat se poate de activa, cum e normal pentru varsta ei. Unul dintre internautii care o urmaresc pe Roxana a avut o curiozitate legata de studiile acesteia. Ea a raspuns direct, fara sa incerce sa ascunda acest lucru.

„Nu ai luat BAC-ul acum un an?”, a fost intrebarea internautului. „Nu, am picat la logica pentru ca n-am invatat cat a trebuit”, a raspuns Roxana Kirita. Se pare ca tanara isi asuma greseala din trecut si asteapta acum sa sustina din nou proba respectiva, la logica.

Totodata, Roxana le-a promis parintilor, in special tatalui ei celebru, ca se va tine de invatatura si va promova cu brio. Tanara i-ar fi spus lui Giani Kirita ca vrea sa ia note bune. „Acesta este un an greu pentru mine in ceea ce priveste scoala. Am BAC-ul cat de curand si stiu ca parintii mei au asteptari mari de la mine. Isi doresc sa obtin o medie buna, iar acum prioritatea mea este invatatul. Asta i-am spus si tatalui meu, cand a plecat, ca nu o sa il dezamagesc si o sa invat”, marturisea Roxana, cu un an in urma, potrivit playtech.ro.

Publicat: 12 Jun. 2019, 16:42 News 3
Pe aceeași temă