Rușinea rușinilor! Este cea mai cotată vedetă din România, dar a luat nota 3 la BAC: „Am încurcat subiectele”

Publicat: 03 mart. 2024, 11:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Rușinea rușinilor! Este cea mai cotată vedetă din România, dar a luat nota 3 la BAC. Se pare că a încurcat subiectele și a scris cu totul altceva.

În ciuda faptului că și-a clădit cu multă atenție cariera, Adelina Pestrițu nu a acordat prea multă atenție studiilor. Astfel, ea a avut parte de o surpriză neplăcută în cadrul examenului de Bacalaureat. Mai exact, la proba de Limba și literatura română ea a luat nota 3,60. La momentul respectiv, întâmplarea a fost amplu mediatizată în presa românească.

Este cea mai cotată vedetă din România, dar a luat nota 3 la BAC

Încercând să explice de ce a luat o notă atât de mică, Adelina a susținut că a confundat subiectele. Mai exact, ea a scris despre romanul „Moromeții”, în loc de cel care era de fapt cerut în examen, și anume romanul „Ion”.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeții». Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an trei sferturi de țară a picat la română”, argumenta Adelina în toată presa în urmă cu câțiva ani.

Foto: social media

Publicat: 03 mart. 2024, 11:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă