Adelina Pestrițu a dezvăluit motivul pentru care fiica ei a fost internată în spital: „Totul a început de la o tuse banală”

Publicat: 22 feb. 2023, 10:19 Autor: Camelia Vedete

Adelina Pestrițu a dezvăluit motivul pentru care fiica ei a fost internată în spital șapte zile. Vedeta trage un semnal de alarmă și spune că totul a pornit de la o tuse banală.

Adelina Pestrițu și fiica ei s-au întors acasă, după o săptămână de spitalizare. Vedeta a dezvăluit că Zenaida a fost diagnosticată cu pneumonie și că totul a plecat de la o tuse aparent banală.

Adelina Pestrițu a dezvăluit motivul pentru care fiica ei a fost internată

“O să folosesc un filtru, vă rog să mă scuzați, dar după 7 zile în spital vă dați seama că nu sunt în cea mai bună formă a mea. Apectul meu fizic a fost ultima mea grijă în perioada asta”, și-a început Adelina povestirea.

Vedeta a dezvăluit că o tuse aparent simplă era un simptom al pneumoniei. Fiica ei a avut plămânii afectați, astfel că a fost internată de urgență.

“Totul a început de la o simplă tuse și când spun simplă, chiar a fost o tuse banală, de asta vreau să trag un semnal de alarmă și să vă explic cum am ajuns noi la spitalizare. Ne-am prezentat la camera de garda, am vrut să ne asiguram că îi adminstram în sirop potrivit. Acolo am explicat că nu are decât o tuse, a fost ascultată de doamna doctor de gardă, care ne-a recomandat să facem o radiografie pulmonară. Fiind trecut de 12 noaptea, a fost cam complicat să găsim radiologie noaptea… Pe radiografie s-au văzut plămânii destul de afectați, moment în care am intrat în panică și noi părinții, și medicii și ne-au spus că acum trebuie internată”, a spus Adelina.

„Totul a început de la o tuse banală”

Adelina Pestrițu a spus că micuța Zenaida a avut nevoie chiar și de oxigen. “Am internat-o pe loc. Repet, singurul simptom a fost tusea. De fiecare dată când copilul tușește, trebuie ascultat, noi, părinții, nu ne putem da seama că este ceva grav. A fost nevoie și de oxigen, tratamentul a fost unul destul de serios, dar a dat roade destul de repede. Cu pneumonia nu te joci nici când ești adult, nici când ești copil. Lucrurile au fost cât se poate de serioase. Nu trebuie neglijată nici acea tuse, care pare simplă”.

Adelina Pestrițu nu vrea să-și mai expună copilul public

În urmă cu un an și jumătate, Adelina Pestrițu a încetat să mai posteze fotografii cu fetița ei și să o mai expună public de orice fel. Decizia a fost surprinzătoare pentru fanii vedetei. Mai ales că încă de la nașterea Zenaidei, Adelina obișnuia adesea să se mândrească cu minunea din viața ei. Și să posteze multe fotografii cu Zeny.

Mai mult, fetița avea și propriul ei cont de Instagram, acolo unde mămica posta fotografiile preferate și momentele speciale din viața fiicei sale. Totul s-a schimbat brusc, iar Adelina Pestrițu a decis într-o zi să nu mai posteze nici măcar o fotografie cu fetița ei și a lui Virgil.

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny. Deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii.”

Zenaida are 4 ani și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei

Vedeta a decis să îi ofere fiicei sale spațiul și intimitatea necesare, iar atunci când va ajunge la vârsta potrivită, să ia decizia singură dacă își dorește expunere sau nu.

„E mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus Adelina în Viva.

Publicat: 22 feb. 2023, 10:19 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă