Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița Adelinei Pestrițu! Zenaida moștenește ochii părinților

Publicat: 13 nov. 2022, 14:07 Autor: Camelia Vedete

Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița Adelinei Pestrițu! Fetița Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea este de o frumusețe răpitoare. Cei doi părinți au avut motiv de sărbătoare, așadar au postat și câteva fotografii cu micuța Zeny.

Adelina Pestrițu a publicat o serie de fotografii alături de soțul și fetița pe care o au împreună, după ce o bună de perioadă de timp, vedeta a evitat să își mai expună copilul pe rețelele de socializare.

De data aceasta, însă, Adelina a făcut o excepție. Cu ocazia zilei de naștere a lui Virgil Șteblea, cuplul s-a mândrit cu familia pe care a reușit să o clădească.

Zenaida are 4 ani și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei

„Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista „mai mult”. Când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos încât te simți copleșit de recunoștință. Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățișările strânse. Privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulți și frumoși ani, Virgil! Mulțumesc pentru acest TOT! Te iubim! ❤️”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul imaginilor.

Fotografiile au stârnit multe aprecieri în mediul online, iar micuța Zeny a acaparat de data aceasta toate privirile. Fetița a moștenit de la părinți trăsăturile aparte.

Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița Adelinei Pestrițu

„La multi ani! Cât de mare și frumoasă e Zeny ❤️”, a scris Alina Ceușan.

„Superbi! Zeny eclipsează tot. La multi ani fericiți”, i-a transmis și Anca Ciota.

„Nu știu la care să mă uit, de frumoși 😍 să trăiești domnule!”, i-a urat și Vlăduța Lupău.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Adelina Pestrițu nu vrea să-și mai expună copilul public

În urmă cu un an și jumătate, Adelina Pestrițu a încetat să mai posteze fotografii cu fetița ei și să o mai expună public de orice fel. Decizia a fost surprinzătoare pentru fanii vedetei. M ai ales că încă de la nașterea Zenaidei, Adelina obișnuia adesea să se mândrească cu minunea din viața ei. Și să posteze multe fotografii cu Zeny.

Mai mult, fetița avea și propriul ei cont de Instagram, acolo unde mămica posta fotografiile preferate și momentele speciale din viața fiicei sale. Totul s-a schimbat brusc, iar Adelina Pestrițu a decis într-o zi să nu mai posteze nici măcar o fotografie cu fetița ei și a lui Virgil.

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii.”

Vedeta a decis să îi ofere fiicei sale spațiul și intimitatea necesare, iar atunci când va ajunge la vârsta potrivită, să ia decizia singură dacă își dorește expunere sau nu.

„E mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus Adelina în Viva.

Adelina Pestrițu, surprinsă tot mai des singură!

Adelina Pestrițu a ieșit din casă zilele trecute cu scopul de a face niște cumpărături ”masive” de la supermarket. Dacă în acest caz ne așteptam să-o vedem alături de soțul ei, care s-o ajute, se pare că bruneta a fost nevoită să facă totul singură.. așa cum a tot fost văzută în ultima perioadă.

Adelina Pestrițu a fost printre vedetele care s-au oferit să ajute o familie de refugiați din Ucraina și a făcut acest lucru public pe Instagram. În tot acest timp, vedeta a ieșit la cumpărături, probabil pentru a face provizii în eventualitatea în care acest lucru se va întâmpla.

A plecat singură de acasă, fără soțul ei, și a mers la un supermarket din apropiere. Acolo unde a zăbovit ceva vreme, pentru că nu voia să rateze nimic din ce trecuse pe lista de cumpărături.

La ieșire, ea s-a chinuti să care o sacoșă imensă plină cu alimente și nu numai. Soțul a lipsit total din peisaj, ceea ce ridică multe semne de întrebare. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Publicat: 13 nov. 2022, 14:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă