Adelina Pestrițu, surprinsă tot mai des singură! Noi imagini ridică multe semne de întrebare

Publicat: 28 feb. 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete

 Adelina Pestrițu a ieșit din casă zilele trecute cu scopul de a face niște cumpărături ”masive” de la supermarket. Dacă în acest caz ne așteptam să-o vedem alături de soțul ei, care s-o ajute, se pare că bruneta a fost nevoită să facă totul singură.. așa cum a tot fost văzută în ultima perioadă. 

Adelina Pestrițu a fost printre vedetele care s-au oferit să ajute o familie de refugiați din Ucraina și a făcut acest lucru public pe Instagram. În tot acest timp, vedeta a ieșit la cumpărături, probabil pentru a face provizii în eventualitatea în care acest lucru se va întâmpla.

A plecat singură de acasă, fără soțul ei, și a mers la un supermarket din apropiere. Acolo unde a zăbovit ceva vreme, pentru că nu voia să rateze nimic din ce trecuse pe lista de cumpărături.

La ieșire, ea s-a chinuti să care o sacoșă imensă plină cu alimente și nu numai. Soțul a lipsit total din peisaj, ceea ce ridică multe semne de întrebare. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

De ce nu-și mai expune Adelina Pestrițu fetița pe Instagram

Adelina Pestrițu a evitat să-și mai expună fetița pe rețelele de socializare și a vorbit despre decizia pe care a luat-o.

Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață. După ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală. După ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste. Dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a explicat Adelina pentru viva.ro.

 

Publicat: 28 feb. 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă