Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul nici la 38 de ani. De ce nu se agita sa isi ia diploma

Publicat: 10 Jun. 2019, 16:20 Vedete

Sincer, nu putem sa ne gandim decat la 'Rusine!', in timp ce va relatam aceasta informatie. Fiind o persoana publica, blonda e un model pentru tineri.

Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul nici la 38 de ani. Adica fix varsta pe care o are in prezent, in 2019. Cu toate ca a fost o eleva buna, sarguincioasa si a avut note mari, meseria pe care a ales-o nu prea i-a permis sa isi termine liceul. Mai exact, sa dea BAC-ul, cel mai important examen.

“Valentina Pelinel a renunţat la şcoală pentru cariera de model, deşi era elevă la Liceul Sf. Sava. Aşa a rămas până în ziua de azi, fără Bacalaureat. Valentina s-a ferit să vorbească despre studii. La 15 ani, când tatăl ei s-a stins din viata, Pelinel devenea Miss România. Atunci s-a gândit să facă o carieră în modeling și bani”, scria Evenimentul zilei în 2016.

Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul

Fostul model, care mai are prezentari si colaborari din cand in cand, nu regreta drumul ales. Cu toate ca are 38 de ani si nu are BAC-ul luat, Valentina Pelinel este citita, desteapta si se descurca in orice situatie.

„În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”, a declarat Valentina Pelinel.

Cat timp vor rezista impreuna Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Cine face dezvaluiri despre cei doi

Valentina Pelinel nu vrea diploma de BAC

Dar se pare ca modelul nici nu se grabeste sa dea BAC-ul. In prezent are o familie frumoasa si numeroasa, care ii cam ocupa tot timpul. Valentina Pelinel a devenit, in urma cu cateva luni, mama de gemene si mai are un fiu, tot cu Cristi Borcea.

“Nu m-am mai gândit când îmi voi da Bac-ul. Multe persoane au urmat școli particulare, plătite. Oamenii mă cunosc, știu să vorbesc, fac dezbateri. Niciodată nu vorbesc mai mult decât pot să duc, despre lucruri pe care nu le cunosc”, a mai spus Pelinel.

Sarbatoare mare azi pentru Valentina Pelinel si Cristi Borcea. Din pacate, Cristi Borcea nu va putea fi alaturi de familia sa

Cand a dat Cristi Borcea BAC-ul

Cat despre Cristi Borcea, sotul legal al Valentinei Pelinel, acesta a luat BAC-ul la varsta de 26 de ani. Pâna în 1986, Borcea a fost elev la „Industrial 26”. Si-a intrerupt studiile cand era in clasa a X-a. Dupa Revolutie, s-a inscris intr-un liceu din satul Fierbinti si a luat BAC-ul la 26 de ani, dupa ce a dat spaga, informeaza wowbiz.ro.

Valentina Pelinel, sexy la doua luni de la nasterea gemenelor! Aproape a dat jos burta de gravida

Publicat: 10 Jun. 2019, 16:20 Vedete
Pe aceeași temă