Emil Mitrache e ghid turistic. Americanu’ din „La bloc” a renuntat la taximetrie pentru o alta meserie, total neobisnuita! De ce

Publicat: 10 iun. 2019, 15:05 Autor: D. C. News 3

Actorul s-a bucurat de o faima uriasa la inceputul anilor 2000, iar acum a ajuns sa faca orice pentru bani de cand s-a lasat de condus taxiul prin Bucuresti.

Emil Mitrache, Americanu’ din „La bloc”, a renuntat la taximetrie! In continuare, actorul sta prost financiar si a fost nevoit sa isi ia un job nou. Dupa ce cariera de actor a apus si telenovelele s-au terminat, s-a apucat de taximetrie. Nici aceasta meserie nu s-a dovedit a fi insa suficienta pentru a-i asigura un trai decent lui si familiei sale, asa ca Americanu’ a renuntat definitiv la volan si acum s-a facut ghid turistic.

De cateva saptamani conduce grupuri de turisti prin toata tara. Isi face bine temele inainte si se documenteaza temeinic, iar talentul actoricesc il ajuta sa-i binedispuna pe turisti in timp ce le povesteste informatiile despre diferite obiective.

Emil Mitrache e ghid turistic

„Asigurări, mediator, teatru, taximetrie şi cine ştie ce mai vine. O ajut pe soţie, facem şi brăţări, bijuterii. Îmi place să gătesc. Am fost şi bonă, de 10 ani de când au apărut copiii”, povestea in trecut Americanu despre meseriile pe care le-a avut de cand a disparut de pe micul ecran.

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni. Acum când vorbesc cu voi sunt plecat din Bucureşti, la Mănăstirea Polovragi. Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos’, a spus actorul pentru Click!.

Americanu’ din „La bloc” a renuntat la taximetrie

Atunci când programul îi permite, Emil Mitrache mai joacă și în piese de teatru.

„Avem o ţară frumoasă şi este păcat să nu o vadă şi alţii. Mă recunosc de multe ori turiştii şi îşi doresc să facă câte o poză cu mine şi facem. Apoi pleacă mai departe. Mie mi-a plăcut să comunic cu oamenii şi îmi place că sunt mereu alţii şi sunt foarte curioşi”, a mai spus Emil Mitrache.

Cat de sarac este Emil Mitrache, Americanu’ din „La bloc”?!

Publicat: 10 iun. 2019, 15:05 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×