Emil Mitrache (Americanul), salvat de la moarte de soție: ”Făra ea, nu mai discutam la ora asta”

Publicat: 15 mart. 2023, 12:14 Autor: Camelia Vedete

Emil Mitrache a povestit în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV cum a aflat de problema de sănătate și cum se simte în prezent, la aproape un an de la complicata operație. Iată ce i-a spus lui Cristi Brancu.

«Mi-a cam vâjâit glonțul pe la ureche. Nu aveam niciun simptom. Acest anevrism de aortă se și numește ”ucigașul tăcut”. Nevasta mea a zis să merg la control. Ea chiar m-a salvat! Știi cum e: era în pandemie, nu umblam foarte mult, nu am dat atenție, nu am făcut mult efort să zic că obosesc repede. Chiar nu aveam nimic și pe vremea aia mai și fumam. În aprilie anul trecut m-am operat. Iată, am mai prins un trandafir în buchetul vieții. Un prieten are o Asociație nonprofit, care a ajutat mulți oameni aflați în mari probleme de sănătate.

Emil Mitrache (Americanul), salvat de la moarte de soție

Eu am fost unul dintre ei. Într-adevăr, fiind de 2 ani în pandemie, nelucrând nimic, că nu mergea – eu fiind ghid, am consumat foarte mult din economii. Și, când mi s-a spus prețul, am înghețat. E o operație complicată, durează foarte mult. M-am interesat cât costă și în afară, și la noi e mai ieftin ca afară. Cel mai important e să ai suma, dar și mai important este să te duci să te controlezi! Eu am lucrat ani de zile și în asigurări. Avem o problemă ca popor, pentru că toată lumea spune: eu nu mă îmbolnăvesc, eu nu fac accident. Prinde foarte bine și o asigurare privată», a povestit Americanul.

Întrebat de Cristi Brancu despre viața de după operașie, Emil Mitrache a punctat. ”Mi s-a spus să revin la o viață normală. Dar sunt niște medicamente de luat, anumite limitări de alimente, fără alcool și tutun.”

La final, Emil a mulțumit soției sale. ”M-am dus la control numai ca să scap de gura ei. Îi mulțumesc și o iubesc din suflet! Făra ea, nu mai discutam la ora asta. De acum un an până acum, am mai auzit de 3 cazuri de genul acesta care nu au fost toate fericite…”

Emil Mitrache e ghid turistic

„Asigurări, mediator, teatru, taximetrie şi cine ştie ce mai vine. O ajut pe soţie, facem şi brăţări, bijuterii. Îmi place să gătesc. Am fost şi bonă, de 10 ani de când au apărut copiii”, povestea in trecut Americanu despre meseriile pe care le-a avut de cand a disparut de pe micul ecran.

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni. Acum când vorbesc cu voi sunt plecat din Bucureşti, la Mănăstirea Polovragi. Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos’, a spus actorul pentru Click!.

Americanu’ din „La bloc” a renuntat la taximetrie

Atunci când programul îi permite, Emil Mitrache mai joacă și în piese de teatru.

„Avem o ţară frumoasă şi este păcat să nu o vadă şi alţii. Mă recunosc de multe ori turiştii şi îşi doresc să facă câte o poză cu mine şi facem. Apoi pleacă mai departe. Mie mi-a plăcut să comunic cu oamenii şi îmi place că sunt mereu alţii şi sunt foarte curioşi”, a mai spus Emil Mitrache.

Cat de sarac este Emil Mitrache, Americanu’ din „La bloc”?!

Publicat: 15 mart. 2023, 12:14 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă